Razer a dezvăluit primul mouse personalizabil special pentru FPS-uri

Razer a dezvăluit primul mouse personalizabil special pentru FPS-uri

Standul Razer de la IFA 2017 a venit cu o mulțime de produse interesante, iar vedeta este mouse-ul Basilisk, care aduce noutăți importante.

Au trecut vremurile în care profesioniștii de CS dădeau la cap în sălile de calculatoare, folosind mauși trecuți prin mii de mâini și cu bilele murdare. Lucrurile s-au schimbat, au apărut alți profesioniști care caută un mouse cât mai bun pentru a-și putea duce competitivitatea la un nou nivel, iar câțiva producători se străduiesc să aducă astfel de produse pe piață.

În primul rând, mouse-ul Razer Basilisk vine cu o sensibilitate destul de mare, dusă spre extrem. Acesta folosește același senzor optic de pe Lancehead și DeathAdded Elite, având o sensibilitate maximă de 16.000 DPI, ceea ce este destul de mult, dacă nu chiar prea mult.

razer basilisk 2

Razer Basilisk propune un design ce poate fi ușor modificat în funcție de preferințele utilizatorilor, astfel încât să poți folosi mouse-ul așa cum ai nevoie. Spre exemplu, poți atașa un buton lateral cu înălțime variabilă, în funcție de dimensiunile mâinii tale. Butonul respectiv poate avea funcții diferite, fiind util dacă vrei să controlezi luneta din joc sau dacă ai nevoie de un buton push-to-talk care să fie la îndemână.

Până și roata de scroll poate fi personalizată, astfel că poate avea rezistența mai crescută sau mai scăzută, în funcție de modul în care vrei să faci scroll. În plus, pe lângă toate acestea, Razer Basilisk vine cu opt butoane personalizabile, pe care îți poți pune scurtăturile și acțiunile preferate. Designul mouseului este destul de discret, nefiind nevoie să strige ”mouse de gaming”, dar oferindu-ți logoul Razer și roata de scroll iluminate RGB.

Mouseul costă 70 de dolari și poate fi comandat direct de pe site-ul celor de la Razer.

Citește și: