Razer vine cu un produs excelent pentru telefoane fără mufă de căști

Razer vine cu un produs excelent pentru telefoane fără mufă de căști

Există din ce în ce mai multe telefoane cu USB C fără mufă de căști sau fără căști în pachet compatibile. Pentru ele, Razer a lansat noua versiune de Hammerhead.

În urmă cu aproximativ un an, când Apple a lansat iPhone 7 fără mufă de căști, compania americană a fost ironizată de întreaga industrie. Între timp, au trecut mai puțin de 12 luni până când majoritatea producătorilor de Android au ajuns să includă în portofoliu produse cu aceeași funcție în minus. Pixel 2 și Pixel 2 XL sunt cele mai populare smartphone-uri fără mufă de căști, dar primul smartphone Razer se află în aceeași categorie.

Spre deosebire de Google care îți oferă o pereche de căști de 200 de dolari pentru a remedia problema mufei de căști care lipsește, cei de la Razer s-au gândit la o soluție mai eficientă. La scurt timp după lansarea propriului smartphone, oficialii companiei americane au introdus o versiune actualizată a căștilor in-ear din portofoliu. Intitulate Hammerhead, acestea au trecut prin mai multe iterații în ultimii ani, dar cea mai recentă este dedicată posesorilor de terminale cu conector USB-C și fără o mufă de căști tradițională.

În prima parte a acestui an, Razer a lansat o variantă de Hammerhead dedicată posesorilor de iDevice-uri ce utiliza un conector Lightning. Tot atunci, am văzut o variantă Bluetooth a respectivelor căști. Deși căștile au rămas în mare parte neschimbate din punct de vedere vizual, varianta cu USB-C lansată în urmă cu câteva zile s-ar putea să fie un pic mai bună.

Noua pereche de căști Razer Hammerhead USB-C folosește la interior un convertor DAC personalizat ce transformă semnalul digital în sunet stereo curat, neprocesat, direct de la sursă. Astfel, ar trebui să te bucuri de o experiență audio de calitate oriunde ești, indiferent de telefonul pe care îl folosești. Sunetul efectiv va fi generat de niște drivere de 10 milimetri integrate într-o carcasă de aluminiu. Cablul plat s-ar putea să te ajute să nu le ai niciodată încurcate în buzunar. Prețul de achiziție pentru noile căști este de 80 de dolari pe site-ul producătorului. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: