Un nou telefon cu Android și Windows 10 se lansează curând

Un nou telefon cu Android și Windows 10 se lansează curând
11:27 08.05.2017

Vești bune pentru nostalgicii Windows Phone și pentru împătimiții software-ului mobile de la Microsoft. O companie chinezească, Moly, vrea să lanseze un telefon care să ruleze Windows 10 Mobile și Android.

”Combo-ul” de sisteme de operare va funcționa în mod alternativ, pe principiul pc-urilor de același gen. Adică atunci când vei deschide telefonul, vei avea opțiunea să selectezi sistemul de operare pe care vei vrea să îl folosești.

Și mai interesant este că Moly nu se află la prima ”abatere” de acest gen. CoShip 960 a fost lansat pe piață în 2014 și era capabil să ruleze Android și Linux. Aveai chiar și un buton prin care puteai schimba instant sistemul de operare. Compania a anunțat un parteneriat cu Microsoft încă de la MWC 2015, notează Fossbytes.com

Planurile de viitor ale Microsoft în ceea ce privește Windows 10 Mobile sunt încă cvasi-necunoscute, însă direcția în care se îndreaptă această branșă a companiei americane este cel puțin ciudată. Ceea ce se anunța a fi un mobile OS revoluționar a ajuns destul de rapid pe raftul cu vechituri.

Un nou telefon cu Windows 10 Mobile este vehiculat, însă nu se știu prea multe. Microsoft tocmai ce a anunțat Surface Laptop, un rival pentru MacBook, iar zvonurile spun că se poate să ne aștepte în viitorul apropiat și un Surface Phone.

Viitorul telefon CoShip va fi scos pe piață până la finele anului și nu este primul de acest gen din lume. În trecut, compania Elephone a mai încercat piața smartphone-urilor dual-OS cu modelul Vowney, însă succesul nu a fost cel așteptat. Terminalul rula la vremea respectivă Android 5.0 Lollipop și Windows 10 Mobile.

loading...