Prețul Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, disponibilitate în România

Prețul Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, disponibilitate în România

Prețul Samsung Galaxy S8 și S8 Plus nu a fost anunțat în timpul evenimentului, însă avem deja informații de la providerii de telefonie mobilă din România.

UPDATE: Samsung Galaxy S8 și S8 Plus sunt disponibile la precomandă și la eMAG. Prețurile sunt disponibile AICI (S8) și AICI (S8 Plus).

Prețul Samsung Galaxy S8 va fi unul destul de ridicat. Disponibilitatea Samsung Galaxy S8 și S8 Plus aduce telefoanele în magazine începând cu 28 aprilie, în România. De asemenea, există și posibilitatea de a lansa o precomandă pentru smartphone-uri. Cei care fac o precomandă până în data de 19 aprilie, vor primi telefonul în cel mult 8 zile după această dată.

Prețul Samsung Galaxy S8 și S8 Plus în România

Vodafone ne lasă să ne facem o idee prvind prețul Samsung Galaxy S8 în România. Astfel, aflăm că cu un abonament RED 49 pe doi ani, prețul Galaxy S8 va fi de 374 de euro la precomandă. Varianta S8 Plus este disponibilă la un preț de 469 de euro cu abonamentul RED 49 pe doi ani.

La Orange, prețul la liber pentru Samsung Galaxy S8 este de 795 de euro, iar S8 Plus costă 895 de euro. La abonament de 42 de euro pe lună, S8 costă 349 de euro, iar S8 Plus costă 449 de euro.

Cele două telefoane atrag, în primul rând, prin designul superb al ecranelor, care elimină aproape complet marginile. Smartphone-urile vin cu diagonale ale ecranelor de 5,8 inci, respectiv 6,2 inci, iar rezoluțiile sunt pe măsură. Trebuie să ținem cont că avem de-a face cu un nou raport de aspect, de 18,5:9, iar în meniul telefonului există trei opțiuni de rezoluție. HD+, FHD+ și WQHD+.

Cele două telefoane se bazează pe procesoare de ultimă generație, fiind disponibile variante cu Qualcomm Snapdragon 835, dar și cu Exynos 8895. Samsung Galaxy S8 și S8 Plus oferă utilizatorilor 4GB de memorie RAM, care ar trebui să fie suficienți, alături de procesor, pentru a rula orice aplicație, fără probleme.

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus vor fi disponibile în variantele de culori Midnight Black, Orchid Grey și Arctic Silver, iar toate device-urile vor avea partea din față neagră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: