Poți face obiectele să leviteze cu ajutorul acestui gadget magic

Poți face obiectele să leviteze cu ajutorul acestui gadget magic

Dacă ești în căutarea unui ornament special și distractiv pentru casa ta, tehnologia pe bază de suspensie electromagnetică le permite obiectelor special concepute să leviteze.

Având la bază tehnologia pe bază de suspensie electromagentică, Levitating X este o colecție compusă din mai multe piese decorative printate 3D: un pahar din sticlă, un ghiveci pentru plante și o pernă mică pentru ceasul tău sau pentru felurite bijuterii, conform Digital Trends.

De asemenea, te-ai putea distra de minune cu farfuriile care au la bază această tehnologie, iar dacă îți achiziționezi un set întreg, vei avea posibilitatea să-ți impresionezi musafirii pe care îi inviți la cină, sau poate chiar să îi sperii serios.

Ai ocazia de a alege între două baze diferite pentru levitare. Cea mai mare dintre ele este wireless și încorporează o baterie care poate fi reîncărcată, în timp ce cea de-a doua, fiind mai subțire, trebuie să fie conectată în permanență la priză.

Clipul video atașat la acest articol ne arată cât de ușor putem pune în funcțiune tehnologia Levitating X. Tot ceea ce trebuie să facem este să pornim platforma de asistență, iar apoi să plasăm obiectul care vrem să leviteze pe această bază. Partea distractivă a invenției este că te poți juca cu obiectul în timp ce se află în aer: îl poți răsuci, împinge, atinge și așa mai departe.

Baza creată are forma unui cub, lucru care îți va permite să plasezi mai multe platforme una lângă alta pentru a compune o suprafață mai mare deasupra căreia produsele specifice pot levita.

Proiectul Levitating X este momentan în stadiul de concept, ceea ce înseamnă că nu există în mod real pe piață. Însă producătorii caută sponsorizări cu ajutorul platformei Kickstarter pentru a face tehnologia o realitate. Conform ofertelor actuale, ai posibilitatea de a achiziționa o bază și o farfurie la prețul de 150$. Dacă compania va primi banii necesari începerii producției, aceasta susține că plănuiește să adauge produse noi în fiecare lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: