Acest concept de iPhone 8 vă împlinește toate visele

Nu este prima oară când cineva cu foarte mult timp liber lucrează la un concept de iPhone, dar această creație intitulată iPhone 8 X Edition s-ar putea să vă uimească.

Fiecare iPhone este subiectul unui număr impresionant de zvonuri. Nu trece o săptămână fără să aflăm noi detalii despre dispozitivele care vor fi lansate în această toamnă. Multe dintre ele se vor dovedi a fi neadevărate, dar având în vedere rata de succes a zvonurilor din ultimii ani, este evident că Apple nu reușește să mai ascundă prea multe particularități.

Vizavi de iPhone 7, se știa de mult timp că nu va mai include o mufă de căști și că butonul principal de la bază va trece printr-un redesign radical. În iPhone 8, acesta se pare că va eliminat complet sau, mai bine zis, va fi ascuns în spatele ecranului, unde va integra în continuare posibilitatea deblocării prin Touch ID.

Pornind la o premiză cât se poate de optimistă, un designer cu numele Imran Taylor a creat clipul de mai sus în jurul ipoteticului iPhone 8. Ca inspirație pentru design și particularități de funcționalitate a folosit toate zvonurile din ultimele luni. Rezultatul final este un clip suprinzător intitulat ,,Introducing iPhone 8 – X Edition”.

iPhone-ul 8 din aceste imagini păstrează dimensiunile și aspectul general al iPhone 7, dar revine la principiile de design ale iPhone 4. Este vorba de cele două plăci de sticlă de pe spatele și fața telefonului ce ajung să găzduiască întregul aparat. Marginile laterale sunt acoperite de o bandă din oțel inoxidabil. O altă particularitatea un pic ciudată prezentă în acest concept este conectorul Smart. L-am văzut prima oară pe marginea iPad Pro-ul de 12,9 inci, dar au existat deja mai multe voci care au afirmat că s-ar putea să-și facă simțită prezența pe următorul iPhone.

Cei de la Apple nu au confirmat nici un detaliu legat de iPhone 8 și probabil nici nu vor face acest gest până la dezvăluirea sa oficială la finele lunii septembrie.

Alexandru Puiu
08:02 24.01.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video