Pokemon Go primește cel mai mare update de la lansare

Pokemon Go primește cel mai mare update de la lansare

Pokemon Go se pregătește să revină în centrul atenției, având în vedere că jocul are deja pregătit un update semnificativ.

Dezvoltatorii jocului, cei de la Niantic, tocmai ce au anunțat că în doar câteva zile, un nou update va fi făcut jocului, acesta aducând un număr mare de pokemoni ce așteaptă să fie prinși. Vorbim despre 80 de creaturi pe care dezvoltatorii le-au pregătit, iar acestea sunt ”recrutate” din reciunea Johto, din Pokemon Gold și Pokemon Silver, arată theverge.com.

Unele dintre numele pe care le veți puteți întâlni în joc sunt Totodile, Cyndaquil și Chikorita. Spre deosebire de update-urile anterioare, în care au fost aduși pokemoni precum Togepi sau Pichu, noii pokemoni vor putea fi întâlniți oriunde și nu va trebui să vă bazați doar pe ouă pentru a-i crește.

Noul update nu aduce doar creaturi noi pe care să le prinzi. Pokemon Go introduce și un nou tip de gameplay în timpul întâlnirilor cu pokemonii, dar și noi tipuri de fructe, între care unul care încetinește adversarii. Vor exista și noi opțiuni de personalizare a jucătorilor, dar și obiecte care vor putea fi folosite pentru evoluția caracterelor.

Conform CEO-ului Niantic, John Hanke, acesta este cel mai mare update pe care jocul îl primește după debutul din vara lui 2016. Hanke adaugă și că vor mai fi adăugate noi elemente de joc în viitorul apropiat. ”Pokemon Go este o experiență live, pe care vom continua să o susținem și să o dezvoltăm în noi moduri, în anii următori”, arată acesta într-un comunicat. Niantic are de gând să adauge noi elemente de gameplay, evenimente în cadrul jocului dar și în afara acestuia și evident, mulți alți pokemoni pe care jucătorii să îi poată prinde.