PlayStation 4 Slim Gold Edition va fi mai ieftin decât varianta clasică

PlayStation 4 Slim Gold Edition va fi mai ieftin decât varianta clasică

Săptămâna trecută au început să apară mai multe zvonuri pe Internet care indicau către lansarea unei ediții speciale limitate a PlayStation 4 Slim Gold Edition. Iată că ele s-au confirmat. PlayStation 4 Slim Gold Edition va fi disponibil pentru o perioadă limitată de timp în magazine. Alegerea noii culori pentru seria limitată de console poate părea puțin deplasată la prima vedere însă Sony este de părere că cererea va fi una semnificativă. Consola a fost anunțată oficial.

Cel mai probabil, mai ales pentru piața din România, consola va sosi într-un număr extrem de limitat de exemplare, astfel că dacă vei vrea să îți cumperi așa ceva va trebui să fii foarte rapid. Chiar dacă la început ea va fi lansată exclusiv în Statele Unite este foarte probabil ca cei de la Sony să o aducă și pe piața europeană, inclusiv pe cea din România, unde PlayStation 4 este un model mai bine vândut decât consola rivală Xbox One.

Play Station 4 Slim Gold Edition va dispune de 1 TB spațiu de stocare, aici oprindu-se feature-urile interesante. În rest, consola ediție limitată va fi exact la fel ca orice alt Play Station 4 Slim de pe piață. În SUA, ea va fi scoasă la vânzare pentru 250 de dolari. Asta înseamnă că Play Station 4 Slim Gold Edition va fi mai ieftină cu 50 de dolari decât varianta clasică. Ea va fi disponibilă în Statele Unite ale Americii timp de o săptămînă, între 9 iunie 2017 și 17 iunie 2017, notează Ubergizmo.

Deși noua consolă va veni cu o schemă de culori interesantă nu putem spune că face și ceva extraordinar de diferit față de modelele deja prezente pe piață. Chiar dacă va veni sau nu și în România, Play Station 4 Slim Gold Edition nu va aduce altceva în plus la raft decât un preț puțin mai accesibil și un design ceva mai sleek decât modelul tradițional.

Citește și:
Etichete: