Acest monitor Philips e creat special pentru fotografi și designeri

Acest monitor Philips e creat special pentru fotografi și designeri

Sunt puține momentele în care un monitor ar putea fi interesant, dar cel de la Philips cu siguranță bifează cu succes acel moment. Are 32 de inci și un preț mic pentru ce oferă.

Noul monitor Philips a fost anunțat de MMD, compania care se ocupă de acest brand pe această categorie de produs. Modelul se numește 328P6AUBREB, are 32 de inci și afișează în proporție de 99% spectrul Adobe RGB și 100% spectrul sRGB (CIE 1973). Rezoluția e 2K, adică 2.560 x 1.440 pixeli și dispune de o bază cu porturi USB-C pentru toate dispozitivele tale moderne.

Conectorul USB-C de pe acest monitor Philips este subțire și reversibil și permite utilizatorilor să îl folosească pentru încărcare, transfer audio-video și pentru a se conecta la internet – toate acestea cu un singur cablu. Prin urmare, monitorul se transformă instant într-un punct central și devine o stație de andocare fără a avea nevoie de spațiu suplimentar pe birou.

De asemenea, permite conectarea mai multor monitoare, lucru care este foarte util pentru graphic designers, spre exemplu. USB-C permite chiar și încărcarea laptopurilor de tip MacBook.

Noul monitor Philips beneficiază și de tehnologia flicker-free, care reglează luminozitatea și reduce pâlpâirea pentru o vizionare confortabilă. Are și boxe stereo incorporate, iar, dacă îți pasă, monitorul este alcătuit în proporție de 65% din plastic reciclat. Modelul Philips 328P6AUBREB P-line vine în România cu un preț recomandat de 2.299 lei și va fi disponibil începând cu ianuarie 2018. Până atunci, te poți orienta către modele similar. Philips are o gamă destul de mare disponibilă în România. De exemplu, poate îți este de ajutor un model tot de 32 de inci, dar cu rezoluție 4K.

Mai mult, ecranul nu doar că are rezoluție 2K, dar e pe 10 biți și afișează 1,074 miliarde de culori, susținute de procesarea internă pe 12 biți pentru culori naturale și gradienți netezi. Oferă, totodată, standarde profesionale de culoare și producătorul susține că poate fi privit dintr-un unghi de 178 de grade fără a pierde nimic din acuratețea culorilor sau din consistența luminozității pe care programele profesionale de grafică sau procesare foto le cer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI