PewDiePie face glume pe seama românilor în cel mai recent clip [VIDEO]

PewDiePie este cel mai urmărit vlogger din lume și, potrivit revistei Time, unul dintre cei mai influenți oameni de pe planetă, reușind să crească substanțial veniturile companiilor ale căror jocuri le testează în fața camerei. 

Cu peste 52 de milioane de abonați la canalul său de Youtube și peste 14 miliarde de vizualizări cumulate, nu e greu de imaginat de ce merită titlul acordat de Time.

În cel mai recent clip al său, suedezul Felix Kjellberg, cunoscut întregii lumi drept PewDiePie, citește întrebări de pe Yahoo Answers și ajunge la una legată de veniturile lui. În spirit de glumă, PewDiePie spune că oamenii au impresia că toți banii lumii sunt adunați într-o piscină și că e cineva pe margine care îi împarte.

”«Tu ești doctor? Ia de aici. Tu? Ești Român? Treci înapoi la capătul cozii. Ești contabil? Ia și tu de aici. Ești PewDiePie? Bam!». Doar pentru că eu am un nivel de trai bun, asta nu înseamnă că îi las pe alții fără bani”, explică el.

PewDiePie este cunoscut pentru limbajul licențios, glumele vulgare și folosirea de stereotipuri, așa că, înainte să vă ofuscați prea tare, țineți cont că e doar o glumă. Clipul integral este mai jos și puteți da până la minutul 8,25 pentru a prinde fragmentul în care vloggerul glumește pe seama românilor.

Octavian Palade
13:35 17.01.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video