Cum arată patul care se face singur și își reglează automat temperatura

Cum arată patul care se face singur și își reglează automat temperatura

”De câte ori nu ți s-a întâmplat să…”. Așa ar începe o reclamă de tip teleshopping pentru patul care se face singur. Ei bine, nu chiar patul este cel special, ci așternutul care se așează pe el. Catalogat ca o invenție mai puțin obișnuită, pentru persoanele mai leneșe, așternutul nu numai că se aranjează în mod automat, dar își și reglează singur temperatura. Pe ambele jumătăți, în mod separat. Adică ai putea spune că e primul așternut cu climă bi-zonică.

SmartDuvet, o companie din Statele Unite, a lansat pe Indiegogo un proiect de crowdfunding pentru ideea care te-ar putea scăpa de multe bătăi de cap în timpul nopții sau al dimineții. Poți uita de momentele în care îți era prea lene sau erai prea grăbit și nu aveai timp să-ți faci patul. Acum poți apăsa butonul magic și gata. Așternutul funcționează pe bază de aer și se umflă sau se aerisește la nevoie.

patul care se face singur

Prin faptul că se umflă cu aer așternutul devine mai rigid și se așează singur pe poziție. De asemenea, temperatura se reglează tot prin intermediul aerului. Așternutul are o cutie care funcționează ca un centru de control. Acolo se regăsesc toate comenzile, printre care și butoanele de reglare a temperaturii aferente fiecărei părți a patului. Creatorii din spatele așternutului spun că invenția lor nu numai că e foarte confortabilă, dar și reduce transpirația din timpul nopții, notează The Verge.

Proiectul de pe Indiegogo a trecut de mult de targetul de bani setat la 20.000 de dolari. A reușit să strângă 135.000 de dolari, depășindu-și obiectivul cu 675%. Așternutul se vine momentan însoțit de un discount. Dacă faci o precomandă, îl poți cumpăra pentru aproximativ 180 de euro. Dacă decizi să mai aștepți, costul va crește la 323 de euro. Data oficială a lansării așternutului care se face singur este septembrie 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: