Patru moduri în care poți ascunde că ai „trădat” pe Netflix

Patru moduri în care poți ascunde că ai „trădat” pe Netflix
Ioana Bîrsan
18:06 14.02.2017

Cu toții suntem familiari cu conceptul de „trădare”, dar cei de la Netflix îi conferă acestuia o nouă însemnătate. Ne referim aici la acel moment când ai promis că vei viziona un serial pe Netflix împreună cu cineva, dar de prea multă nerăbdare și curiozitate ajungi să trădezi și decizi să te uiți singur.

Acest lucru devine pe parcursul timpului o grijă serioasă în relațiile moderne și poate fi un indiciu al dispariției noastre ca specie. De aceea trebuie să ne preocupe în mod serios. Un studiu recent, condus de Netflix, ne arată că aproximativ 45% dintre cupluri au „înșelat” în acest mod, iar dintre aceștia 80% au susținut că trădarea a fost neplănuită, iar o treime au anunțat că nu se puteau opri pentru că activitatea în sine îi făcea să se simtă prea bine, conform Cnet.

Cu toate că gravitatea acestui tip de „trădare” nu se compară nici pe departe cu seriozitatea cu care trebuie să tratăm un episod de înșelare real, este totuși o problemă actuală care îi preocupă pe mulți dintre cei care aparțin unui cuplu sau pe cei care au facut o promisiune de acest gen cuiva, indiferent de gradul de rudenie. Deși rămâne de văzut care e valoarea pe care membrii cuplului o atribuie unei trădări de acest tip. Același studiu ne arată că 12% dintre respondenți au susținut că streaming-ul fără partener se simte mai rău ca o aventură amoroasă.

Așa că dacă te procupă și pe tine în același mod problema înșelatului și vrei să scapi basma curată, îți punem la dispoziție patru moduri prin care poți face asta.

În primul rând, poți da înapoi astfel încât ultimul episod vizionat să apară cel pe care l-ați urmărit împreună. De aceea, trebuie să te asiguri că ultimul lucru pe care îl vizionezi este finalul episodului cu care trebuia să fii la curent și apoi nu-ți rămâne decât să speri că funcția  „Continuă să vizualizezi” te acoperă.

Dacă nu ai deloc încredere că Netflix nu te va trăda, ai de asemenea posibilitatea de a crea un profil fictiv pe care să vizualizezi câteva episoade, iar apoi îl poți șterge, fără a lăsa urme. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în opțiunea Manage Profiles> Edit Profile> Delete Profile.

Dacă nici această opțiune nu te mulțumește, poți insista pe crearea unui profil al cuplului, separat de cel propriu, care să fie utilizat atunci când vizionați împreună serialele. Pe lângă activitatea de cuplu, ai posibilitatea de a-ți folosi profilul obișnuit, dar cât mai discret cu putință. Dacă asta funcționează pentru contul tău bancar, nu-ți face probleme, că pe cei de la Netflix nu îi deranjează.

Ei bine, și cea mai bună variantă este păstrată la urmă. Aparent poți rescrie istoria și poți șterge, din istoria episoadelor vizualizate, episoadele cu care ai trădat, . Ca să faci acest lucru, intră în opțiunea Your Account>Viewing Activity și selectează acel mic pătrățel care se află în dreptul fiecărei „indiscreții”. Ca bonus, ai posibilitatea de a șterge și lucrurile cu care îți e rușine și de care nu vrei să afle partenerul.

loading...