Paște fericit! Felicitările pe care le poți trimite cu ajutorul Facebook

Paște fericit! Felicitările pe care le poți trimite cu ajutorul Facebook

„Paște fericit!” – Acesta este mesajul pe care orice utilizator de Facebook l-a văzut în această dimineață. Rețeaua socială a pregătit o serie de felicitări de Paște numai bune de trimis prietenilor.

Despre aplicații pentru urări și mesaje de Paște noi am scris deja, dar Facebook a venit în completarea mesajelor scrise cu o serie de imagini simpatice pe care le poți folosi ca pe niște felicitări virtuale.

Felicitările de Paște de la Facebook sunt primul lucru care apare în newsfeed în această zi și e imposibil să nu le observi. Rețeaua socială a pregătit opt imagini speciale, colorate, pe care le poți distribui la tine pe wall sau în cronologia prietenilor din lista ta.

Procesul este foarte simplu. Trebuie doar să apeși pe „răsfoiește felicitările”, să o alegi pe cea care îți place cel mai mult și apoi să apeși pe butonul de distribuire. Felictările au un stil foarte plăcut și sunt gândite pentru a fi pe placul tuturor utilizatorilor rețelei, permițându-ți să optezi pentru flori, iepurași și chiar și o cruce stilizată.

Vei fi întrebat dacă vrei ca felicitarea de Paște să ajungă pe cronologia ta sau pe cronologia unui prieten, iar apoi poți scrie un status, ca să personalizezi mesajul.

Nu este prima inițiativă de acest gen a Facebook. Rețeaua socială marchează evenimentele importante într-un stil similar celor de la Google. Google are, de câțiva ani buni, sistemul Doodle, prin care anunță sărbători, zile de naștere ale unor oameni foarte importanți din istorie.

Revenind la felicitările Facebook, de Paște nu strică să le trimiți câteva gânduri bune unor persoane dragi, dar dacă ești în pană și nu știi ce urări de Paște să le faci, noi te ajutăm. Găsesți trei sugestii de aplicații pentru urări de Paște AICI.

Echipa Playtech profită de această ocazie pentru a vă ura un Paște fericit alături de cei dragi 🙂

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: