Pacific Rim Uprising îți amintește de ce îți plac luptele cu roboți gigantici

Pacific Rim Uprising va ajunge în cinematografe abia în 2018, dar producătorii au început deja să-l promoveze cu un prim trailer.

În 2013, Guillermo del Toro a adus pe marile ecrane un proiect foarte vechi de-al său intitulat Pacific Rim. Filmul te ajuta să înțelegi cum ar arăta luptele între roboți gigantici și creaturi ale mării de dimensiuni similare. Impactul vizual al producției a fost unui impresionant și, din același motiv, pelicula a atras un număr important de fani în cinematografe, chiar dacă nu vorbeam de o franciză consacrată.

Încasările au fost atât de mari, încât producătorii au decis să continue povestea în Pacific Rim Rim Uprising. De această dată însă, rolul principal va fi jucat de John Boyega, cunoscut publicului larg după rolul din Star Wars: The Force Awakens. În Uprising, Boyega joacă rolul fiului lui Stacker Pentecost (Idris Elba) din primul film. Aparent, tânărul a devenit un răufăcător, deși s-a antrenat în trecut pentru a fi pilot de Jaeger. În final, personajul interpretat de John Boyega ajunge să facă parte din rezistență și să lupte împotriva unui nou val de creații malițioase supradimensionate.

Trecând peste faptul că monștrii și roboții vor fi mai mari decât în primul film, Steven DeKnight va ocupă poziția de regizor în Pacific Rim Uprising. Guillermo del Toro va fi producător. DeKnight s-ar putea să fie cunoscut publicului de la noi deoarece a regizat și creat serialul Spartacus, pe lângă câteva episoade din Angel și Daredevil. Uprising va fi primul lung metraj al regizorului.

În rest, distribuiția va fi formată din foarte multe personaje cu care ne-am obișnuit din primul Pacific Rim. Lista îi include pe Rinko Kikuchi, Charlie Day și Burn Gorman. Noul film va avea premiera pe 23 martie 2018, dar până atunci, merită să arunci o privire pe trailerul de mai sus încărcat de acțiune.

07:57 09.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video