Oscar 2017: ce caută românii pe Google înainte de decernarea premiilor

Oscar 2017: ce caută românii pe Google înainte de decernarea premiilor

Premiile Oscar 2017 vor fi decernate duminică noaptea, iar cea de-a 89 ediție a galei va fi transmisă, în format live text, pe site-ul Playtech.ro. Până atunci, Google a compilat o listă cu cele mai populare căutări ale românilor, dar și cu cele mai urmărite trailere. 

Astfel, înainte de Oscar 2017 aflăm că, pe baza căutărilor, românii sunt fani La La Land și Ryan Gosling, dar și că o apreciază pe Meryl Streep. Al doilea film pe lista celor mai căutate înainte de Oscar 2017 este Lion, iar Denzel Washington ocupă locul al doilea în topul celor mai căutați actori dintre cei nominalizați la categoria ”cel mai bun actor în rol principal”.

Topul cu cele mai urmărite trailere a fost realizat la nivel global, iar cinefilii s-au arătat interesați de La La Land, Arrival și Hacksaw Ridge.

Premiile Oscar 2017 vor fi decernate în noaptea dintre duminică și luni, iar gala va fi transmisă live pe Digi 24 și Digi Film. Pe site-ul Playtech.ro veți putea urmări un live text cu cele mai importante momente de la Oscar 2017, dar și știri cu câștigătorii celor mai importante categorii.

Topurile realizate de Google sunt disponibile mai jos.

Top cele mai căutate filme pe Google în România, dintre cele nominalizate la Oscar 2017 la categoria „Cel mai bun film”:

 1. La La Land
 2. Lion
 3. Hacksaw Ridge
 4. Manchester by the Șea
 5. Fences

Top cei mai căutați actor pe Google în România, dintre cei nominalizați la Premiile Oscar 2017 la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”:

 1. Ryan Gosling
 2. Denzel Washington
 3. Casey Affleck
 4. Andrew Garfield
 5. Viggo Mortensen

Top cele mai căutate actrițe pe Google în România, dintre cele nominalizate la Oscar 2017 la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal”:

 1. Meryl Streep
 2. Emma Stone
 3. Natalie Portman
 4. Isabelle Huppert
 5. Ruth Negga

Top cele mai căutate filme de Oscar pe Google în România din toate timpurile (dintre filmele care au câștigat premiul Oscar la categoria „cel mai bun film” de-a lungul timpului):

 1. Titanic
 2. The Godfather
 3. Casablanca
 4. Gone With The Wind
 5. The Lord of the Rings: The Return of the King
 6. 12 Years a Slave
 7. Argo
 8. Forrest Gump
 9. A Beautiful Mind
 10. The Silence of the Lambs

Cele mai populare trailere ale filmelor nominalizate la Premii Oscar 2017 vizionate pe YouTube la nivel global

La La Land

Arrival

Hacksaw Ridge

Lion

Fences

Hidden Figures

Manchester by the Sea

Moonlight

Hell or High Water

Octavian Palade
Articol scris de
Palade Octavian
Octavian Palade
Comentarii
Octavian Palade
13:36 / 24.02.2017