Orange lansează un nou gadget pentru telefonul tău

Orange lansează un nou gadget pentru telefonul tău

Orange s-a remarcat ca operator telecom, dar în ultimii ani a investit și în gadgeturi. Mai nou, anunță un gadget pentru realitate virtuală care funcționează cu mai multe telefoane.

Orange VR2 este noul gadget anunțat de Orange. Este un dispozitiv cu 80 de grame mai ușor decât precedentul, are jack de 3,5 mm pentru căști și un design cât de cât prietenos și oarecum confortabil. De asemenea, și poate că acest aspect e mai important, vine cu căști încorporate, astfel încât să te bucuri și de dimensiunea audio, nu doar vizuală. Compania susține că noul design asigură un flux de aer mai bun în jurul smartphone-urilor, ceea ce reduce supraîncălzirea acestora.

Cu ajutorul aplicaţiei Orange VR 360, disponibilă pe Android și iPhone, clienţii vor avea ocazia să experimenteze şi să interacţioneze într-un mod inedit cu realitatea virtuală, graţie conţinutului creat exclusiv pentru mediul VR. Ochelarii Orange VR2 pot fi utilizaţi cu smartphone-urile cu sistem de operare Android și iOS cu giroscop și diagonala ecranului între 4,7 inci și 6,2 inci. Casca este disponibilă la prețul de 50 de euro (circa 230 de lei) în magazine Orange din toată țara, dar și în magazinul online.

Telefoanele compatibile cu noul VR2 din portofoliul Orange sunt: Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Huawei P9, Huawei P10 Lite, Huawei P10, Huawei Mate 10 Pro, Lenovo Moto Z,  Lenovo Moto G4, Motorola Moto Z2 Play, LG G5, LG G6, LG Q6, Sony Xperia X, Sony Xperia Z5, Sony Xperia XZ, Sony Xperia XZ Premium, Nokia 8, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, HTC 10, HTC U11 și Alcatel Idol 4.

Citește și: