OnePlus 5 este cel mai rapid telefon cu Snapdragon 835 [VIDEO]

OnePlus 5 este cel mai rapid telefon cu Snapdragon 835 [VIDEO]

Cu toții suntem familiari cu testele de viteză realizate de diferite canale de YouTube. Ele compară mai multe telefoane care rulează pe arhitectură asemănătoare pentru a vedea care e mai rapid. Un astfel de test a fost realizat cu OnePlus 5, Galaxy S8 și HTC U11. Cele trei flagshipuri au fost puse unul împotriva celuilalt pentru ca lumea să se lămurească care este cel mai rapid telefon care folosește procesorul vârf de gamă Snapdragon 835.

OnePlus 5 este proaspăt ieșit pe piață și deja e luat tare. Terminalele produse de compania chinezească au fost mereu extrem de lăudate pentru raportul calitate-preț excelent. Însă cum se descurcă el în condiții de stres maxim? Un YouTuber a luat noul terminal OnePlus și l-a comparat live cu alte două telefoane care se folosesc și ele de cel mai puternic procesor de la Qualcomm. Se pare că Samsung S8 și HTC U11, deși mai scumpe decât telefonul chinezesc, sunt mai încete decât acesta.

Vestea poate veni ca o surpriză pentru fanii terminalelor premium. Deși ele vin la un preț cu aproape 1000 de lei mai mare decât OnePlus 5, sunt lăsate în urmă. Cele trei telefoane au fost testate concomitent în timp ce rulau 20 de aplicații. Rezultatele au fost măsurate cu ajutorul unui cronometru, astfel că ele sunt foarte precise. Se pare că OnePlus 5 este cel mai rapid datorită faptului că își manageriază cel mai bine memoria RAM, care este, de asemenea, mai mare decât la terminalele rivale (8 GB pe OnepPlus 5 față de 4 GB pe S8 și U11).

Cum spuneam, telefoanele au fost trecute prin aceeași rutină de testare și au fost cronometrate. OnePlus 5 a fost mai rapid cu 3,6 secunde față de rivalele sale de la Samsung și HTC. Amatorii de Android nehotărâți ce flagship cu Snapdragon 835 să-și cumpere au acum un răspuns elocvent. OnePlus 5 este cel mai performant terminal premium Android disponibil pe piață la ora actuală.

Citește și: