Oferte eMAG: Reduceri la sfârșit de săptămână

ACTUALITATE
Oferte eMAG: Reduceri la sfârșit de săptămână
20 ian. 2017 | 10:57

Oferte eMAG și reduceri sunt cu nemiluita și cum altfel să termini săptămâna decât cu o sesiune de shopping care să te facă să uiți de stres, de orele suplimentare lucrate și de faptul că numai mâine nu-i poimâine și apoi începe iar o săptămână de lucru.

[related]

Înainte de a-ți prezenta câteva reduceri eMAG care ne-au făcut nouă cu ochiul, merită pomenit și faptul că eMAG are oferte la haine și încălțăminte în această perioadă, iar pe acestea le puteți găsi AICI. 

Un weekend petrecut în casă nu trebuie să fie, neapărat, un weekend pierdut. O carte bună, citită în pat, poate face minuni. Și, cu toate că și noi preferăm cărțile în format fizic, trebuie să recunoaștem că ebook-urile au avantajele lor. eBook Readerul PocketBook Basic 2 este gadgetul perfect pe care să le citești. Ai la dispoziția ta toate cărțile din lume, fără să fii nevoit să le cauți printre rafturi și fără să dai pătura jos de pe tine. A se servi alături de un ceai cald (preferabil pregătit de altcineva) și a se cumpăra din actuala campanie de oferte eMAG, de AICI.

Dacă ai de gând să ieși la plimbare în weekend, nu ar strica să iei cu tine un aparat foto bun, cu care să imortalizezi frumusețea locurilor pe care le vizitezi. eMAG are numeroase reduceri la aparate foto DSLR. Noi am selectat modelul Canon EOS 700D, dar mai multe promoții la DSLR-uri găsești accesând lista completă de oferte eMAG de AICI. Revenind la EOS 700D, acesta este un aparat bun atât pentru video cât și pentru foto. Scoate imaginile la o rezoluție de 18MP și filmează în full HD. Are un display tactil care te ajută să faci rapid setări importante și vine la pachet cu un obiectiv de 18-55 mm. Aparatul este la reducere la eMAG și îl poți cumpăra de AICI.

Un acumulator extern este o necesitate în era telefoanelor foarte inteligente, dar prea puțin rezistente. În plus, vei sta mult pe telefon și nu vrei să rămâi fără el în mijlocul plimbării și nici să fii legat de perete, dacă ai de gând să stai în casă. În lista cu reduceri eMAG am găsit o baterie externă Serioux, de 6.000 mAh, capabilă să încarce două gadgeturi simultan, la un preț excelent, redus cu mai mult de 40%. Puteți achiziționa acumulatorul de AICI.