Oferte eMAG: Reduceri la gadgeturi perfecte pentru birou

Oferte eMAG: Reduceri la gadgeturi perfecte pentru birou

Astăzi am căutat reduceri eMAG și oferte la gadgeturi care se potrivesc de minune la serviciu sau pe biroul de lucru de acasă. Întreaga gamă de oferte eMAG este disponibilă AICI.

Cu toate că eMAG nu are o campanie specială, asta nu înseamnă că nu puteți găsi oferte bune și reduceri. eMAG are constant produse cu prețuri tăiate, iar în rândurile de mai jos ne-am concentrat pe câteva gadgeturi numai bune de pus pe biroul de la serviciu sau de acasă.

Laptopul ASUS X550VX-XX015T este modelul perfect pentru cei care vor un PC pentru birou, de pe care să lucreze în programele de productivitate, să facă browsing și să trimită mailuri.  Modelul ASUS ales de noi și aflat la reducere la eMAG are un procesor Intel Core i5, 4GB memorie RAM, 1TB spațiu de stocare și placă video dedicată GTX 950M. Display-ul de 15,6 inch este bun pentru filme și seriale când ești departe de TV și laptopul poate fi găsit, alături de alte oferte eMAG, AICI.

O boxă portabilă poate fi un gadget pentru momentele în care, dintr-un motiv sau altul, rămâi peste program la serviciu și vrei să umpli cumva liniștea din birou. Modelul UE MegaBoom este printre cele mai spectaculoase pe care le-am testat și este la reducere eMAG, având un preț tăiat cu 40%. Boxa este rezistentă la apă și la șocuri și, dacă găsești un prieten care mai are încă una, le puteți conecta între ele și puteți face un mini-party. O găsești AICI.

Dacă ecranul laptopului de pe care lucrezi ți se pare mic, poate nu ar strica să investești într-un monitor. În lista cu oferte eMAG, am găsit un model de la AOC cu diagonală generoasă (21,5 inch), rezoluție full HD și aspect Wide. Beneficiază de reducere la eMAG și îl poți cumpăra, la un preț bun, de AICI.

Octavian Palade
Articol scris de
Palade Octavian
Octavian Palade
Comentarii
Octavian Palade
10:32 / 25.01.2017