Oferte eMAG: Reduceri de până la 40% la electrocasnice

O nouă campanie de oferte eMAG ar putea fi exact ce ai nevoie, în cazul în care te gândeai să îți înlocuiești frigiderul sau mașina de spălat. Reduceri eMAG sunt, în această perioadă, sub denumirea ”săptămâna electrocasnicelor”. 

Noua campanie de oferte eMAG promite reduceri de până la 40% la electrocasnice, iar noi am aruncat un ochi peste site-ul eMAG pentru a găsi cele mai avantajoase promoții. Toate produsele aflate la reducere la eMAG le puteți găsi AICI.

În ceea ce privește frigiderele, printre numeroasele oferte eMAG, am descoperit o combină frigorifică de la Arctic. Această beneficiază de o reducere de 38% și are o capacitate de depozitare de 295 de litri. Nu consumă mult curent și are și o funcție de avertizare sonoră, în cazul în care uiți ușa deschisă, iar congelatorul are și funcție de congelare rapidă. O găsești la reducere, la eMAG, AICI.

Tot în noua campanie de oferte eMAG am descoperit și o mașină de spălat cu reducere de 39%. Este vorba despre un model de la Gorenje care are o capacitate de încărcare de 6 kilograme și care beneficiază și de o funcție de programare. O poți cumpăra de la eMAG, la un preț special, și o găsești AICI.

O mașină de spălat vase poate fi o adevărată binecuvântare, iar acum ai ocazia să-ți ușurezi considerabil viața, mulțumită campaniei de reduceri eMAG. Modelul Whirlpool WIE 2B19 are o capacitate de 13 seturi și este incorporabil. Mașina are trei trepte de temperatură, program de spălare Eco și capacitatea de a se curăța singură. O găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Cei care nu pot funcționa normal fără o cafea, două sau trei, dar care nu au răbdare să ajungă la cel mai apropiată cafenea pentru a-și cumpăra lichoarea magică, pot opta pentru un espressor. Modelul DeLonghi ales de noi funcționează atât cu cafea măcinată cât și cu capsule ESE și știe să facă și capucino, nu doar espresso. Este redus cu 50% și îl găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail