Oferte eMAG: Trei gadgeturi care te ajută să supraviețuiești în ”iadul alb”

Din lista cu oferte eMAG am selectat trei produse care nu sunt la reducere, dar care sunt extrem de utile în această perioadă. 

La televizor, pe Facebook și pe toate publicațiile de știri se vorbește despre ”iadul alb”, despre zăpadă, drumuri blocate și vreme extrem de dificilă. Ce bine că există și articole care vorbesc despre numeroasele oferte eMAG, nu doar despre ninsoare. Bine, articolul acesta este o excepție, având în vedere că am invocat ”iadul alb” pentru a-ți atrage atenția. Dacă nu te interesează niște gadgeturi care îți țin de cald, poate te interesează acest articol cu reduceri eMAG la electrocasnice. Zic și eu.

Revenind la subiectul principal, primul produs pe care l-am descoperit în catalogul cu oferte eMAG este o apărătoare pentru urechi cu căști incluse. Știu cât de dificil este să stai cu căștile în urechi când porți căciulă, așa că aceste apărători cu căști bluetooth de la Serioux sunt gadgetul perfect pe timp de iarnă. Le poți cumpăra de AICI, fiind în stoc la eMAG.

În lista cu oferte eMAG am găsit și această pereche de mănuși. Nu sunt mănuși obișnuite, nu te impacienta. Este vorba despre mănuși cu încălzire electrică. Sunt impermeabile, acumulatorul îți ține de cald pentru aproximativ 4 ore și, cu toate că nu sunt la reducere, au un  preț decent. Le poți cumpăra de AICI.

Și, pentru că nu ai vrea să rămâi fără baterie la smartphone pe vremea asta, ultimul gadget pe care ți-l recomand din lista cu oferte eMAG este un acumulator extern. Am ales unul rezistent la trânte și apă, care nu se va defecta în cazul în care aluneci pe gheață sau îl scapi din mâinile înghețate (cumpără mănușile de mai sus ca să eviți această situație). Bateria externă are o capacitate de 9.000 mAh, e dotată și cu lanternă și o poți cumpăra de AICI, de la unul dintre partenerii eMAG.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail