Oferta de primăvară de la Telekom promite telefoane la un leu, la portare

Oferta de primăvară de la Telekom promite telefoane la un leu, la portare
19:02 10.02.2017

Telekom Romania anunţă noile oferte de primăvară pentru segmentele postapid şi prepaid, care includ apeluri nelimitate, minute în roaming, telefoane inteligente la 1 leu echipate cu 120 GB de date mobile, precum şi acces gratuit în WhatsApp.

În cadrul ofertei postpaid de primăvară, oricine se portează în reţeaua Telekom poate beneficia de un Samsung Galaxy J3 2016 la preţul de 1 leu cu abonamentul Surf M, care vine echipat cu 120 GB de net 4G (cei 120 GB sunt împărțiți pe cele 24 de luni ale abonamentului în felul următor: 3GB timp de 24 de luni la care se adaugă câte 8GB în primele șase luni).

Totodată, clienţii care își portează numărul în rețeaua Telekom, în baza unui abonament, pot alege unul dintre planurile tarifare de voce, în primele şase luni beneficiind automat de avantajele garantate prin pachetul Complete XXL, care include 8 GB trafic de date național, voce și SMS naţional nelimitat, 1500 de minute internaționale fix și mobile, 1500 de minute roaming în Uniunea Europeană și 2 GB de date mobile în roaming, valabile în țările membre UE. Oferta este valabilă pentru contracte pe 24 de luni, cu sau fără  telefon, pentru planurile tarifare de voce care se aplică începând cu abonamentul Talk S, pentru mobil, sau Talk S pentru clienţii MagentaONE, până la Complete XL.

Tot în cadrul ofertei postpaid, Telekom le oferă clienţilor 36 GB bonus de date (1,5 GB pe lună pentru întreaga perioadă contractuală de 24 luni) pentru fiecare număr activat, începând cu planul tarifar Talk S.

Pe segmentul cartelelor preplătite, Telekom anunță noua ofertă GigaLove, care constă în 8,5 GB de net şi trafic gratuit în WhatsApp, plus alte beneficii, la preţul de 4,95 euro credit pe luna. Totodată, în perioada GigaLove, utilizatorii cartelei Telekom vor beneficia în cadrul ofertei atât de 1000 de minute naționale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale, cât şi de 100 de minute internaţionale către reţelele mobile, dar şi nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele Telekom. Astfel, pe durata campaniei prepaid, dedicată lunii îndrăgostiţilor, clienții Telekom pot comunica fără limitări prin intermediul noii oferte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: