24 iul. 2017 | 08:20

Noul serial Star Trek: Discovery arată impresionant din trailer

VIDEO VIDEO

Se fac deja câțiva ani de când avem parte de speculații pe marginea unui nou Star Trek, dar Discovery se pare că este mai aproape ca niciodată.

În funcție de vărstă, unul sau mai multe seriale Star Trek s-ar putea să vă fi marcat copilăria. Deși a existat din totdeauna o competiție între amatorii de Star Trek și cei de Star Wars, pe micile noastre televizoare ne-au impresionat enorm aventurile căpitanului Jean-Luc Picard.

Star Trek The Next Generation a fost difuzat în Statele Unite între 1987 și 1994, dar în România l-am putut urmări chiar mai mult decât atât datorită reluărilor. Ulterior, a apărut Star Trek: Voyager, difuzat între ani 1995 – 2001.

După aproximativ 15 ani de pauză, până la finele lui 2017 se pare că vom avea parte de un nou serial Star Trek. Intitulat Discovery, acesta pare să exploateze interesul fanilor în universul fantastic generat de ultimele trei pelicule din cinematografe produse de J.J. Abrams și redactate de Roberto Orci și Alex Kurtzman. Este vorba de Star Trek, Star Trek Into Darkness și Star Trek Beyond.

Star Trek Discovery este creat de Bryan Fuller și Alex Kurtzman. În trecut, Bryan Fuller a fost responsabil de Hannibal și American Gods, seriale cu un stil vizual care s-ar preta de minune pentru SF-ul Star Trek. La începuturile carierei sale, a lucrat la Star Trek Voyager și Star Trek Deep Space Nine, deci nu este deloc străin de USS Enterprise.

Star Trek Discovery va fi produs în colaborare de CBS All Access și Netflix. Distribuția îi va include pe Doug Jones, Shazad Latif, Sonequa Martin – Green și Maulik Pancholy. Rolul căpitanului Lorca va fi interpretat de Jason Isaacs, pe care l-ați putut vedea de curând în The OA pe Netflix. Povestea serialului pare să graviteze în jurul unui conflict dintre nava USS Discovery și o armată foarte numeroasă de klingonieni. Premiera va avea loc pe 24 septembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele