Cum arată noul model Dacia Duster: Au apărut primele fotografii

Cum arată noul model Dacia Duster: Au apărut primele fotografii

Actualul Model Dacia Duster este deja printre noi de șapte ani. Astfel că producătorul auto român a decis să dea un binemeritat refresh gamei printr-un nou model care ar urma să vină pe piață în anul 2018. Primele poze cu noul model Dacia Duster au apărut pe Internet iar mașina arată destul de bine, însă nu cunoaștem încă toate detaliile estetice.

Chiar dacă pozele sunt timpurii și nu se știe dacă acesta este modelul final, prototipul fotografiat se află, cel mai probabil, în ultimele faze ale producției. În ciuda faptului că noul model Dacia Duster pe care-l vedem în imagine este intens camuflat pentru a păstra cât se poate de mult secretul designului, ne putem da seama că mărimea va fi cam la fel ca la precedentul model.

noul model dacia duster poza fata

De asemenea, și unele trăsături de design s-au schimbat fașă de modelul vechi de șapte ani. Noul Duster va avea faruri mai dreptunghiulare și ușile din spate modificate. Din păcate, stopurile sunt în continuare destul de mici pentru anvergura pe care o are modelul produs în România. Garda la sol rămâne în continuare una extrem de generoasă iar variantele de motorizare nu vor fi foarte diferite față de cele pe care le-am văzut până în prezent, indică motor1.com.

noul model dacia duster poza spate

Aceeași sursă notează că se cunosc date care indică o motorizare ”premium”, detaliile fiind încă necunoscute. De asemenea, din imaginile realizate pe ascuns nu ne putem da seama cum va arăta interiorul noului model Dacia Duster. Putem doar să sperăm că displayul sistemului de entertainment va fi poziționat mai sus decât este pe modelele existente.

noul model dacia duster lateral

Duster este al doilea cel mai bine vândut model produs de Dacia, pe piața externă, și se poate lăuda cu faptul că a prins foarte bine în țări care au o reticență destul de mare la mașini produse în România, precum Marea Britanie sau Germania. Noul model Dacia Duster va fi lansat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt care va avea loc în septembrie.