Noul flagship al celor de la Nokia se apropie de lansare

Noul flagship al celor de la Nokia se apropie de lansare

Se vorbește din ce în ce mai mult despre viitorul flagship al celor de la Nokia, iar lansarea acestuia pare să fie din ce în ce mai aproape.

Compania finlandeză care deține drepturile pentru brandul Nokia, HMD Global, ar avea un telefon de top pregătit pentru finele acestei luni, asta dacă ne luăm după zvonurile care au apărut în piață. Din ce în ce mai multe informații arată că Nokia 8 este aproape de lansare, iar acesta pare să fie diferit de celelalte smartphone-uri lansate până acum, adresându-se segmentului de top al pieței.

Este firesc pentru HMD Global să aibă un flagship în lucru, deoarece trebuie să acopere cât mai mult din piață și nu trebuie să se limiteze la segmentele entry-level și mid-range. Ne-am fi așteptat ca un astfel de telefon să apară odată cu celelalte modele, însă Nokia a dedicat ceva mai mult timp pentru lucrul la acest smartphone. Inițial, s-a crezut că telefonul va fi denumit Nokia 9, însă noile informații din piață ne arată că este vorba despre Nokia 8.

Dacă dăm crezare zvonurilor, atunci smarpthone-ul ar trebui să vină cu cel mai puternic procesor de la Qualcomm, modelul Snapdragon 835. Alături de acesta, utilizatorii vor beneficia și de 4GB de RAM. Ecranul ar urma să fie unul destul de bun, având o diagonală de 5,3 inci și rezoluție WQHD, scrie ubergizmo.com.

La acest moment, nu știm care este prețul pe care telefonul ar urma să îl aibă. Singurele informații apărute momentan ne arată că lansarea noului smartphone ar urma să fie făcută până la finalul acestei luni. Speculațiile despre preț vorbesc despre o sumă de cel puțin 600 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: