Primele zvonuri în legătură cu viitorul Samsung Galaxy A5

Primele zvonuri în legătură cu viitorul Samsung Galaxy A5

Samsung se pare că pregătește noile telefoane din seria Galaxy A.

Au trecut în jur de nouă luni de zile de când Samsung a lansat ultimele trei telefoane din seria Galaxy A, iar primele zvonuri interesante în legătură cu dispozitivele din următoarea generație au început să apară. Acum, potrivit celor de la Sammobile, noile Galaxy A3, A5 și A7 ar fi fost, mai mult sau mai puțin confirmate.

După cum probabil vă amintiți, ultimele terminale au venit cu îmbunătățiri considerabile în comparație cu generația anterioară. Astfel, în cazul modelelor din 2016, Samsung a ales să implementeze un design din metal și sticlă, senzori de amprentă, dar și camere foto cu stabilizare optică. Acum, nu putem decât să sperăm că schimbările vor fi la fel de semnificative.

Informații în legătură cu specificațiile următorului Samsung Galaxy A5 au apărut deja pe internet. Se pare am putea avea de-a face cu un procesor Exynos 7880 octa-core, cu o frecvență de 1,87GHz, care va funcționa alături de 3GB RAM. De asemenea, ecranul ar putea avea o diagonală de 5,2 inci.

Ediția din 2016 a modelului Samsung Galaxy A5 are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, un procesor cu opt nuclee, 2GB RAM și spațiu de stocare de 16GB ce poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt de 13 (cu stabilizare optică), respectiv 5MP și asigură imagini de calitate, dar și o serie de funcționalități pentru pasionații de selfie-uri (wide selfie, de exemplu). A5 mai dispune și de un senzor pentru amprente.

Samsung Galaxy A3 (2016), de cealaltă parte, nu beneficiază de aceleași specificații, dar poate oferi performanțe suficient de bune pentru utilizatorii de rând. Vorbim despre un display HD de 4,7 inch, un procesor cu patru nuclee și 1,5GB RAM. Spațiul de stocare este tot de 16GB, extensibil prin card microSD, iar camerele sunt de 13 și 5 megapixeli. De pe A3 lipsesc stabilizarea optică, dar și senzorul de amprente.

Citește și: