A primit consola Nintendo Switch înaintea lansării oficiale, dar nu are ce face cu ea

Se lansează oficial în aproximativ 2 săptămâni, dar cineva a primit deja noua consolă Nintendo Switch, chiar dacă nu are ce să se joace.

Nu este prima oară când se întâmplă ca cineva să primească o consolă înainte de lansarea ei oficială. Exemplarele ajung la distribuitori cu câteva zile sau câteva săptămâni înainte să fie necesară livrarea lor către cumpărători. Se pare însă că cel puțin un magazin online a livrat mai devreme un Nintendo Switch către o persoană care a făcut precomandă.

Același eveniment s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, la momentul lansării Xbox One. Atunci, mai multe persoane s-au trezit cu consola la ușă înainte ca aceasta să ajungă în magazine. Din păcate, cei care au conectat atunci consola Microsoft la Internet, s-au trezit cu ea blocată. Ulterior respectivele echipamente au fost deblocate de gigantul din Redmond, dar situația s-a complicat inutil.

hiphoptherobot este utilizatorul de pe forumul NeoGAF care s-a lăudat online cu noua sa consolă Nintendo Switch, chiar dacă nu prea poate să o folosească din lipsă de jocuri. ,,Nu pot decât să mă plimb prin meniuri.” În contextul în care jocurile vor fi disponibile pentru achiziție online în aproximativ două săptămâni, vă dați seama că așteptarea nu va fi ușoară. Măcar a profitat de momentul recepției coletului pentru a crea un clip pe care îl puteți vedea mai sus. În acesta este detaliată configurarea inițială și o mare parte dintre parametrii de configurare ce pot fi definiți.

Deși au apărut pe forum mai mulți indivizi care l-au încurajat pe hiphoptherobot să-și conecteze consola la internet pentru a accesa Nintendo eShop, aceasta a afirmat că nu vrea ca Nintendo să identifice în acest mod magazinul de unde l-a achiziționat și să provoace diverse probleme. Din același motiv, a evitat și să menționeze unde a făcut comanda online. Ca o primă imprsie, meniul pare să fie o combinație între interfața de PlayStation 4 și Android.

15:33 17.02.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video