Nokia și-a adăugat în ofertă produsele smart pentru casă de la Whitings

Nokia și-a adăugat în ofertă produsele smart pentru casă de la Whitings

Withings a fost o companie asociată cu o serie de gadgeturi smart pentru casă, dar la câteva luni după achiziția de către Nokia, trece printr-un proces de rebranding.

În luna februarie a acestui an, Nokia anunța cu surle și trâmbițe că a intrat în posesia companiei Withings. În contextul în care finlandezii de la Nokia își doresc cu ardoare să fie la fel de relevanți ca în urmă cu un deceniu, gestul nu a fost neapărat unul ciudat. Era însă interesant de urmărit modul în care va evolua brandul achiziționat. În definitiv, mulți au fost convinși că sigla Withings va dispărea de pe toate produsele companiei. Acum, avem confirmarea pentru ceea ce se va întâmpla în viitor.

Oficialii Nokia au confirmat la MWC că toate dispozitivele Withings vor trece printr-un proces de rebranding. Procesul s-a încheiat în mod oficial, și orice produse noi care au purtat în trecut sigla Withings își vor păstra modelul, dar vor fi precedate de Nokia. După finalizarea stocurilor actuale de gadgeturi Withings, va fi imposibil să mai găsești acel nume scris pe ceva.

Pentru a întări ideea de reinventare a familiei de produse Withings, Nokia a mai anunțat astăzi două gadgeturi noi pentru monitorizarea particularităților de sănătate ale vieții voastre. Primul este Nokia Body, un cântăr inteligent cu un preț de 54 de euro ce se poate conecta la smartphone pentru a te ajuta să ții mai ușor o evidență a evoluției kilogramelor. Bătrânul Withings Body se va intitula de acum Nokia Body+.

Intitulat BPM+, Nokia a mai anunțat astăzi un gadget pentru monitorizarea presiunii arteriale. Acesta este un pic mai precis și mai prezentabil decât modelul clasic Withings. Prețul pentru senzorul cardiac este de 115 euro. Lista celorlalte produse care vor avea sigla Nokia include ceasurile smart din gama Go, produsele de monitorizare video și analiză a aerului – Home și termometrul conectat Thermo. Pentru eventuale achiziții, puteți folosi site-ul health.nokia.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: