Nokia își adaugă noi produse în portofoliu

Nokia își adaugă noi produse în portofoliu

2017 ar putea fi anul în care Nokia va reveni în forță, mizând pe capitalul de imagine încă existent, dar și pe noile produse pe care le introduce în scenă.

Nokia este pe val momentan. Compania a readus în lumina reflectoarelor legendarul Nokia 3310, într-o variantă modernă, dar are de gând să-și facă intrarea și pe piața smartphone-urilor cu Android, având în vedere telefoanele prezentate la MWC 2017.

Acum, însă, compania vrea să își extindă portofoliul, după achiziționarea brandului Withings. Astfel, toate produsele pe care Withings le comercializează vor purta brandul companiei finlandeze începând cu vara lui 2017, iar aplicația Health Mate va avea parte de un update major, în timp ce o nouă platformă, Patient Care, se va lansa.

Vicepreședintele Digital Health din cadrul Nokia, Cedric Hutchings, spune că ”brandul nostru este cunoscut la nivel global și este sinonim cu inovația, conectivitatea și designul de înaltă calitate”. Acesta mai adaugă faptul că Withings intră sub aripa companiei finlandeze ”deoarece avem aceeași viziune de a-i inspira pe oameni să-și țină sub control sănătatea. Având întreaga putere a unui brand recunoscut pentru încredere, calitate și fiabilitate, vom ajunge la cât mai mulți oameni și îi vom ajuta pe cât mai mulți dintre aceștia”.

Toate dispozitivele care acum poartă marca Withings vor fi scoase la vânzare cu logoul Nokia, ca urmare a acestui proces de rebranding. Între aceste dispozitive găsim smartwatch-uri, termometre, sisteme de monitorizare a tensiunii și nu numai, arată slashgear.com.

Platforma Patient Care îi va ajuta pe medici să își monitorizeze pacienții de la distanță, prin intermediul dispozitivelor inteligente Nokia. Asta îi va ajuta să supravegheze mai bine bolile cronice, evitând necesitatea deplasării pacienților la spital pentru anumite controale.

Health Mate va va beneficia de o experiență de utilizare îmbunătățită, astfel că va deveni mai ușor de adăugat dispozitive, de a împărtăși progresele făcute cu alții și de a beneficia de programe de antrenament.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: