Noile imagini cu Nokia 9 prezintă un telefon extrem de atrăgător

Nokia 9 s-ar putea să se lanseze abia anul viitor, însă asta nu înseamnă că nu putem vedea câteva noutăți legate de acesta.

Nokia 9 ar urma să fie vârful de gamă al companiei HMD Global, care a readus pe piață telefoanele Nokia, astfel că smartphone-ul despre care vorbim trebuie să înglobeze cam tot ce e mai bun de pe piață.

Despre modelul 2 știm ceva mai multe și am avut deja ocazia să vedem o imagine cu noul smartphone, însă nu același lucru putem spune și despre modelul 9. Telefonul a rămas destul de învăluit în mister, iar acum ceva timp am avut ocazia să vedem o imagine render cu ce ar putea fi noul smartphone.

Acum, avem parte de imagini render create folosind un fișier CAD care ar aparține designului telefonului, însă trebuie să privim cu puțin scepticism lucrurile, deoarece există mari șanse ca designul să se mai schimbe până la lansare.

nokia 9 jack căști

Imaginile cu telefonul ne arată un smartphone cu ecran curbat pe margini și cu diagonala de 5,5 inci, iar bezelurile de sus și de jos sunt destul de mici, astfel că vom avea ocazia, cel mai probabil, să folosim un telefon eu ecran similar celui de pe S8. Rezoluția display-ului ar fi una Quad HD, așa că totul va arăta foarte bine.

Un lucru lipsește din aceste imagini, iar asta i-ar putea face pe unii să renunțe la ideea de a cumpăra un asemenea smartphone: jack-ul de căști. În imagini vedem doar un conector de tip USB-C și niciun jack de 3,5 mm. Dacă, într-adevăr, Nokia renunță pe flagship la conectorul clasic de căști, mișcarea este una destul de îndrăzneață, dar ar putea fă devreme pentru o asemenea mutare.

Citește și: