Nokia 8 a fost confirmat din greșeală chiar de companie

Nokia 8 a fost confirmat din greșeală chiar de companie

Nokia 8 ar urma să fie dezvăluit oficial de companie la finalul acestei luni, fiind primul flagship lansat după reînvierea brandului.

HMD Global și Nokia păstrează în continuare tăcerea față de noul telefon, însă avem deja mai multe informații și chiar imagini cu privire la telefon. Astăzi, însă, s-a întâmplat ceva mai ciudat: pe site-ul chinez al companiei finlandeze viitorul telefon a fost listat pentru o scurtă perioadă de timp, suficientă însă pentru a fi descoperit de către utilizatori.

La acest moment, nu mai există nicio mențiune cu privire la Nokia 8 pe site, însă fanii care se aflau la acel moment pe site confirmă existența acestuia. Firesc, există și un screenshot ca dovadă.

nokia 8

Viitorul flagship seamănă destul de mult cu actualul Nokia 6, cel puțin dacă îl privim din față. Poți observa senzorul de amprentă, dar și marginile destul de groase în părțile de sus și de jos ale ecranului. Spatele ecranului este destul de diferit, însă, ar avea o cameră foto duală cu lentile Zeiss, scrie phonearena.com.

Ca specificații, telefonul ar urma să vină cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835, cu 4 sau cu 6GB de memorie RAM, dar și cu 64GB de memorie internă. Ecranul QuadHD, cu rezoluție de 1440 x 2560 pixeli, ar trebui să aibă o diagonală de cel puțin 5,3 inci, iar toate aceste funcții ar trebui să facă telefonul unul destul de atractiv.

Smartphone-ul ar putea fi lansat în mai multe variante de culoare și ar trebui să ruleze Android 7.1. În ceea ce privește prețul, ne putem aștepta ca acesta să coste cel puțin 600 de dolari, un preț pe măsura specificațiilor.

Citește și: