Nokia 2: specificațiile confirmate promit un telefon ieftin și bun

Nokia 2: specificațiile confirmate promit un telefon ieftin și bun

Nokia 2 se apropie de lansare încet, dar sigur, iar specificațiile ne arată că vorbim despre un telefon entry-level cu un preț bun. 

HMD Global a intrat în forță pe piață anul acesta, reușind să aducă deja cinci telefoane Nokia pe piață, 3, 5, 6, 7 și 8. Modelul 7 este cel mai recent lansat dintre acestea, telefonul ajungând momentan doar în China, însă ne așteptăm să-l vedem lansat în viitorul apropiat și pe alte piețe, mai ales că a fost un succes destul de mare la lansarea inițială.

Nokia 2 pare să fie următorul telefon din serie de care ai putea fi interesat, dacă îți dorești un dispozitiv entry-level. Smartphone-ul a avut deja câteva apariții sporadice pe internet, iar acum avem parte de noi informații despre acesta. Cea mai recentă apariție a lui Nokia 2 este în listările de la AnTuTu, unde aflăm mai multe detalii și despre specificații.

Astfel, modelul TA-1035, care a apărut în AnTuTu, vine cu un procesor entry-level, modelul Snapdragon 212. Pe lângă acesta, smartphone-ul îți va pune la dispoziție 1GB de memorie RAM. Și camerele foto ale dispozitivului respectă formatul de buget, astfel că ai parte de o cameră principală cu senzor de 8 megapixeli, care filmează la rezoluție 720p, cel mai probabil, alături de o cameră pentru selfie-uri cu senzor de 5 megapixeli.

Ecranul este și unul de bază, având rezoluția de 720p, ceea ce nu e foarte rău pentru un display cu diagonala de 4,7 – 5 inci. În AnTuTu nu apar și informațiile despre baterie, dar știm despre aceasta că urmează să aibă o capacitate de 4.000 mAh, astfel că smartphone-ul ar putea avea o autonomie excelentă prin prisma specificațiilor. Telefonul ar putea fi dezvăluit pe 31 octombrie, în India, având în vedere că HMD Global are un eveniment de lansare aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gsmarena.com