Nokia 2: specificațiile confirmate promit un telefon ieftin și bun

Nokia 2: specificațiile confirmate promit un telefon ieftin și bun

Nokia 2 se apropie de lansare încet, dar sigur, iar specificațiile ne arată că vorbim despre un telefon entry-level cu un preț bun. 

HMD Global a intrat în forță pe piață anul acesta, reușind să aducă deja cinci telefoane Nokia pe piață, 3, 5, 6, 7 și 8. Modelul 7 este cel mai recent lansat dintre acestea, telefonul ajungând momentan doar în China, însă ne așteptăm să-l vedem lansat în viitorul apropiat și pe alte piețe, mai ales că a fost un succes destul de mare la lansarea inițială.

Nokia 2 pare să fie următorul telefon din serie de care ai putea fi interesat, dacă îți dorești un dispozitiv entry-level. Smartphone-ul a avut deja câteva apariții sporadice pe internet, iar acum avem parte de noi informații despre acesta. Cea mai recentă apariție a lui Nokia 2 este în listările de la AnTuTu, unde aflăm mai multe detalii și despre specificații.

Astfel, modelul TA-1035, care a apărut în AnTuTu, vine cu un procesor entry-level, modelul Snapdragon 212. Pe lângă acesta, smartphone-ul îți va pune la dispoziție 1GB de memorie RAM. Și camerele foto ale dispozitivului respectă formatul de buget, astfel că ai parte de o cameră principală cu senzor de 8 megapixeli, care filmează la rezoluție 720p, cel mai probabil, alături de o cameră pentru selfie-uri cu senzor de 5 megapixeli.

Ecranul este și unul de bază, având rezoluția de 720p, ceea ce nu e foarte rău pentru un display cu diagonala de 4,7 – 5 inci. În AnTuTu nu apar și informațiile despre baterie, dar știm despre aceasta că urmează să aibă o capacitate de 4.000 mAh, astfel că smartphone-ul ar putea avea o autonomie excelentă prin prisma specificațiilor. Telefonul ar putea fi dezvăluit pe 31 octombrie, în India, având în vedere că HMD Global are un eveniment de lansare aici.

Sursa: gsmarena.com