Nokia 2, 7 și 9 ar putea debuta la începutul lui 2018

Nokia 2, 7 și 9 ar putea debuta la începutul lui 2018

HMD Global va continua să adauge telefoane Nokia în portofoliul de dispozitive cu Android, iar modelele 2, 7 și 9 ar urma să debuteze la începutul lui 2018.

Nokia a renăscut din propria cenușă, chiar dacă a făcut-o cu câțiva ani mai târziu decât ar fi trebuit, iar acum producătorul oferă telefoane cu Android pe care te poți baza, fie că ai un buget modic, fie că țintești către un telefon de top.

După ce Nokia 3, 5, 6 și 8 au ajuns pe piață, e timpul să ne concentrăm și pe următoarele dispozitive pe care le pregătește HMD Global pentru fanii seriei. Dacă ne luăm după legătura dintre specificații și numărul modelelor, ar urma să mai vedem cel puțin un telefon de buget, dar și unul high-end, cu performanțe mai bune decât ale lui Nokia 8.

Cu toate acestea, ar urma să existe și un Nokia 7, care s-ar situa între modelele 6 și 8. Astfel, am putea spera să vedem un dispozitiv mid-range, dar care să împrumute și câteva funcții de la telefoanele premium.

Cu toate acestea, o informație nou apărută ne sugerează că mai avem de așteptat până să vedem noile smartphone-uri. O sursă care are legături cu lanțul de furnizare a telefoanelor dinspre fabrici către utilizatori spune că noile telefoane Nokia ar ajunge pe piață în prima partea a anului 2018.

În ceea ce privește Nokia 2, telefonul ar urma să aibă un ecran de 4,7 inci cu rezoluție HD, cu taste pe ecran, astfel încât raportul dintre ecran și suprafața telefonului să nu fie unul foarte scăzut. Procesorul ar putea fi un Snapdragon 210, iar la capitolul memorie RAM putem spera la 2 GB.

Modelul 9 va avea un ecran fără margini laterale și cu bezeluri subțiri sus și jos, iar ecranul ar trebui să fie ceva mai mare decât pe Nokia 8, fără să treacă de 5,5 inci. Ne putem aștepta la aceeași rezoluție de 2.560 x 1.440 pixeli, dar și la un procesor de top, modelul Snapdragon 835.

Citește și: