LG promite că în 2018 vei fi impresionat de laptopurile sale

LG promite că în 2018 vei fi impresionat de laptopurile sale

Deși mai sunt câteva săptămâni până la CES 2018, câțiva producători s-au grăbit deja să dezvăluie lansările cu care ne vor uimi în acea perioadă.

Târgul de tehnologie din prima parte a lunii ianuarie este unul dintre cele mai importante de peste an. În acel context, vom afla detalii despre multe dintre gadgeturile ce urmează să facă valuri în 2018. Cu toate acestea, companii importante din tech preferă să-și anunțe viitoarele aparate cu câteva săptămâni înainte, urmând ca la CES 2018 să aibă loc prima interacțiune dintre jurnaliștii și produse.

Cei de la LG au mers pe rețeta de mai sus cu noile lor notebook-uri Gram. Acestea continuă o serie mai veche a sud coreenilor, dar sunt actualizate din perspectiva hardware-urului, arată mai bine și sunt semnificativ mai andurante decât în trecut. Autonomia va fi de asemenea un punct forte pentru LG Gram 2018.

Noile sisteme ultra portabile vor ascunde la interior baterii de 72Wh cu o autonomie specificată de aproximativ o zi în condiții de utilizare uzuală. Nu este evient din comunicatul de presă dacă este vorba de o zi de muncă de 8 ore sau dacă sare la 12 – 14 ore. În orice caz, reprezintă un atu important pentru cei aflați într-o perpetuă deplasare.

Partea de procesare va fi asigurată de cele mai noi procesoare Intel Core i5 și Core i7 de generația a șaptea. Indiferent de varianta pe care o vei achiziționa, ar trebui să te aștepți la un un timp de pornire infim, de aproximativ 10 secunde din momentul în care ai apăsat pe buton până ai intrat în Windows. Gradul suprinzător de mare de anduranță este certificat prin standardul MIL-STD 810G. În continuare nu este recomandabil să-l dai de pământ, dar dacă ți-a alunecat de un scaun sau o noptieră, ai șanse foarte mari să nu-ți pierzi datele.

Detalii despre preț și disponibilitate pentru noile configurații LG Gram 2018 vor fi făcute publice la CES 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: