Noile Samsung Galaxy A (2018) ar putea veni cu ecrane Infinity

Noile Samsung Galaxy A (2018) ar putea veni cu ecrane Infinity

Seria de telefoane Samsung Galaxy A (2018) ar putea beneficia de ecrane Infinity, aduse pe piață odată cu Galxay S8 și S8+.

Flagship-urile din gama Galaxy S au venit anul acesta cu noi tipuri de ecrane, deja cunoscutele Infinity Display, care vin cu margini mult mai mici și care oferă un raport de aspect de 18,5:9. Aceste ecrane au fost introduse și în designul lui Galaxy Note 8, iar următoarea mișcare a companiei poate fi orientată către segmentul mid-range de telefoane.

Conform unui utilizator de Twitter care oferă diverse ponturi legate de industria telefoanelor, @mmddj_china, noile Infinity Display ar fi pregătite pentru seria Samsung Galaxy A (2018). Telefoanele actuale din această gamă au fost lansate de către companie în ianuarie, astfel că e rezonabil să ne gândim că viitoarea serie va avea parte de asemenea ecrane, ele nemaifiind o noutate pentru Samsung.

Un alt aspect al introducerii noului ecran pe seria de telefoane Galaxy A (2018) îl reprezintă rezoluția noilor display-uri. Astfel, acestea ar putea beneficia și de rezoluție QHD, dar totodată ar putea rămâne la Full HD, pentru a reduce costurile telefoanelor.

La momentul actual, nu există alte informații disponibile cu privire la seria Samsung Galaxy A (2018). Firește, noile telefoane vor exista, având în vedere că seria se bucură de succes pe sectorul mid-range, și ne putem aștepta și la mai multe upgrade-uri. Dincolo de schimbările clasice, putem spera ca noile telefoane să beneficieze și de un sistem de camere foto duale. Cu toate acestea, rămânem doar la supoziții, având în vedere că Samsung nu a oferit niciun detaliu oficial despre existența noilor telefoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: