Noile drone de la DJI sunt ideale pentru videografi pricepuți

Noile drone de la DJI sunt ideale pentru videografi pricepuți

Publicul amator de drone este foarte numeros, chiar dacă gadgeturile se află într-o zonă gri de legalitate. Din acest motiv, DJI tocmai a lansat două modele noi.

DJI are o ofertă destul de variată când vine vorba de drone cu abilități de captură video. Acestea sunt foarte capabile, arată bine, dar sunt departe de a fi unele dintre cele mai accesibile. Dacă le folosiți însă și pentru a face bani, nu doar pentru divertisment, prețul are mari șanse să se justifice.

Până de curând, videografii amatorii de drone aveau posibilitatea de a se orienta către un DJI Phantom 4 Pro (1500 de dolari) dacă își doreau cea mai bună soluție a companiei sau un Mavic Pro (750 de dolari) pentru doritorii de soluții accesibile. În speranța că își vor diversifica și mai mult portofoliul de clienți, cei de la DJI au anunțat DJI Phantom 4 Advanced și Advanced +. Cum era de așteptat, una este mai capabilă decât alta.

DJI Phantom 4 nu mai există. Respectivul model a fost eliminat din portofoliul producătorului. În schimb, vă puteți orienta către un DJI Phantom 4 Advanced dacă vă permite bugetul. Acel gadget folosește un senzor de un inci cu rezoluția de 20 de megapixeli, un upgrade destul de relevant comparativ cu Phantom 4. Ca referință, la ora actuală, Phantom 4 Advanced reprezintă cea mai accesibilă soluție pentru a captura conținut video 4K Ultra HD la 60 de cadre pe secundă. În funcție de formatul care vă interesează, puterea de procesare este atât de mare încât poate genera conținut video în H264 sau H265 cu un bitrate de până la 100 Mbps.

În privința abilităților de deplasare, DJI Phantom 4 Advanced are cinci senzori meniți să faciliteze evitarea obstacolelor. Autonomia standard specificată este de 30 de minute. Avantajul major introdus în Phantom 4 Advanced+ constă în controllerul prietenos cu un display Full HD de 5,5 inci.

Prețul pentru DJI Phantom 4 Advanced este de 1349 de dolari, în timp ce saltul până la Advanced+ vă costă 1649 de dolari. Ambele modele vor fi disponibile începând cu 30 aprilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI