Noi detalii despre Google Pixel 2 confirmate în documente oficiale

Noi detalii despre Google Pixel 2 confirmate în documente oficiale

Nimeni nu știe când se vor lansa noile gadgeturi Google Pixel 2 în variantă standard și XL. Asta nu înseamnă însă că speculațiile nu circulă deja pe internet.

Înainte cu câteva zile sau săptămâni ca un nou smartphone să intre în circulație în Statele Unite, acesta trebuie certificat de autoritățile americane. Primii pe listă sunt cei de la FCC, care au obligația să verifice fiecare gadget ce urmează să se comercializeze în America. Pentru că respectivele operațiuni sunt în domeniul public, se întâmplă deseori să ne ofere informații dintr-o sursă sigură înaintea unei lansări iminente.

De această dată, din arhiva recentă a FCC au ieșit la iveală detalii despre Google Pixel 2. Documentele cu pricina au fost înaintate de către oficialii HTC, o dovadă suplimentară a faptului că, cel puțin un smartphone dintre cele două versiuni de Google Pixel 2 va fi realizat de taiwanezi. Ca un scurt istoric, HTC a fost responsabil de producția ambelor variante de Google Pixel lansate anul trecut, deși numele companiei asiatice nu a putut fi observat nicăieri pe carcasă.

Anul acesta, nu este exclus să întâmpinăm aceeași situație de la momentul lansării Nexus 5X/6P. Dacă vă mai aduceți aminte, la momentul respectiv, unul dintre aparate era produs de LG, în timp ce al doilea a fost creat de Huawei.

Un lucru este sigur, HTC va asambla cel puțin o versiune de Pixel 2, iar aceasta va veni la pachet cu o funcție intitulată Active Edge. Marginea activă de pe Pixel va fi probabil similară ca funcționalitate cu rama de la HTC U11 care se reflecta în anumite comenzi atunci când era apăsată.

În privința configurației hardware, modelul de Google Pixel 2 produs de HTC va fi construit în jurul unui Qualcomm Snapdragon 835. Va avea o memorie internă de 64GB și va rula Android 8.0.1. Lansarea efectivă nu a fost anunțată, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: 9to5Google