Nissan Leaf – noua versiune a mașinii electrice are o dată de lansare oficială

Nissan Leaf - noua versiune a mașinii electrice are o dată de lansare oficială

Nissan Leaf este una dintre cele mai populare mașini electrice de pe mapamond, iar producătorul se pregătește să aducă pe piață un model actualizat.

Înainte să vorbim de Tesla, Chevrolet Bolt sau Renault Twizy, japonezii lansau primul model de Nissan Leaf. Mașina respectivă se pare că s-a vândut suficient de bine încât compania a decis să facă o investiție importantă într-un model actualizat.

Amatorii de mașini electrice accesibile se vor bucura să afle detalii despre noul Nissan Leaf. Mașina a fost subiectul mai multe zvonuri și prea puțini sunt cei care știu aspectul final al autovehiculului. După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, majoritatea imaginilor ajunse online înfățișează modelul ca fiind mascat.

Singurul detaliu de design despre Nissan Leaf 2018 a fost dezvăluit în format oficial printr-o postare pe Twitter a Nissan USA. Imaginea pe care o puteți vedea mai sus pare să incorporeze grilajul din față al modelului actualizat de Leaf împreună cu sigla Nissan. Prin aceeași postare ni se aduce la cunoștință că mașina se va lansa oficial pe 5 septembrie.

Japonezii de la Nissan sunt convinși că noul autovehicul cu propulsie electrică va fi un succes de proporții. În orice alte condiții, ar fi cel puțin ciudate postările pe rețele sociale și referințele de pe parcursul ultimelor luni pe marginea viitorului Leaf. În același format greu de deslușit, o postare anterioară pe Twitter ne-a ilustrat farurile de la Nisssan Leaf 2018. O imagine cu interiorul mașinii ne-a ajutat să înțelegem un pic mai bine cum arată și fncționează ProPilot Assist – sistemul semi-autonom de navigație preinstalat pe Leaf.

La această oră nu se cunosc detaliile cele mai importante despre noul Nissan Leaf. Nimeni nu știe autonomia exactă de care se vor bucura șoferii și nici care va fi prețul de achiziție de start. Cel mai probabil, toate aceste aspecte vor fi dezvăluite pe 5 septembrie.

nissan-leaf-2018-7

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: