Nintendo Switch, lansată oficial în România

Nintendo Switch, lansată oficial în România

Consola Nintendo Switch are parte de o lansare oficială în România. Media Galaxy este retailul care a adus Nintendo Switch în exclusivitate la noi pe piață. 

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți pasionații de jocuri pe data de 3 martie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București pentru un eveniment în care vor avea șansa de a încerca, în premieră, consola Nintendo Switch dar și de a participa la concursuri cu multe premii și surprize.

Nintendo Switch rămâne o idee inovativă și o consolă modernă ce poate fi folosită în egală măsură în sufragerie conectată la TV sau în deplasare, sub formă de tabletă. Dintr-un punct de vedere, consola efectivă este tabletă, doar că în momentul în care ajungeți acasă o puteți conecta foarte ușor la TV introducând-o într-un dock dedicat.

Interacțiunea cu jocurile voastre preferate se va desfășura prin intermediul unor controllere verticale intitulat Joy-Con. Acestea din urmă, pe lângă faptul că incorporează senzori de mișcare, se pot atașa unui sistem dedicat pentru a forma un controller supradimensionat sau pot fi folosite individual. Există și posibilitatea utilizării lor în deplasare, atașându-le de tableta Nintendo Switch. Controllerele vibrează printr-o tehnologie intitulată HD Rumble.

Nintendo Switch este prima consolă Nintendo ce utilizează un panou sensibil la atingere de tip capacitiv, în locul panourilor rezisitive din DS, 3DS sau Wii U.

Consola Nintendo Switch va fi disponibilă spre vânzare începând cu data de 3 martie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro, la prețul de 1.400 de lei.

Citește și: