23 mai 2017 | 11:16

Netflix în România: Cum arată noua interfață și cât de ușor se activează

ACTUALITATE
Netflix în România: Cum arată noua interfață și cât de ușor se activează

Am așteptat de foarte mult timp Netflix în România, iar acum ne putem bucura de serviciul de streaming cu o interfață în limba română.

Printr-un comunicat de presă, cei de la Netflix au anunțat în sfârșit că își dedică un volum semnificativ de atenție țării noastre. Deși ți-ai putut crea un cont pe Netflix în România de la începutul anului trecut, abia acum putem spune că serviciul este localizat în română. După cum se poate vedea în captura de mai sus realizată de mine, poți avea întreaga interfață în limba română, iar numărul filmelor disponibile cu subtitrare în română a explodat.

„Suntem încântați să oferim o nouă experiență pentru români, pe platforma Netflix. Este locul unde aceștia se pot bucura de o varietate de filme și seriale – de la seriale originale populare la anime-uri, la conținut pentru copii sau show-uri de stand-up comedy”, a spus Jonathan Friedland, Chief Communication Officer la Netflix.

Mi-am făcut abonament la Netflix de aproximativ trei ani și nu am regretat în nici un moment respectiva decizie. În schimb, a fost destul de frustrant că nu le-am putut arăta părinților un film sau un serial care mi-a plăcut enorm, pentru că nu sunt vorbitori de engleză. Acum, situația s-a reglementat. Pe lângă conținutul original Netflix care putea fi vizionat cu subtitrare în română de mai bine de șase luni, listei respective s-au adăugat astăzi sute de filme.

Netflix în România: Cum activezi interfața în limba română?

Revenind însă la interfața în limba română, aceasta poate fi activată cu ușurință și, din momentul modificării, va fi activă pe orice Smart TV, Apple TV, Chromecast, Android, Android TV sau dispozitiv iOS pe care te autentifici cu același cont. Pentru a trece Netflix în limba română, intră pe Netflix.com folosind browserul tău preferat și fă un click în colțul din dreapta sus pe numele tău. Acesează secțiunea Account și fă un click pe Language. Din lista de limbi disponibile, alege Română și apasă pe Save. Modificările ar trebui să se vadă instant.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele