Robert de Niro și Al Pacino vor juca într-un nou film regizat de Scorsese

Robert de Niro și Al Pacino vor juca într-un nou film regizat de Scorsese

Robert de Niro și Al Pacino, doi dintre cei mai mari actori din toate timpurile, vor juca într-un nou film cu gangsteri regizat de Martin Scorsese.

Ziua de 3 octombrie aduce vești bune pentru toți cinefilii. Doi dintre cei mai mari actori vor apărea într-un nou film regizat de Martin Scorsese. Pe Robert de Niro și Al Pacino i-ați mai văzut în filme uriașe precum Nașul: Partea a II-a și Heat, iar acum cei doi se pare vor juca în producția intitulată ”I heard you paint houses” (Am auzit că vopsești case). Alături de aceștia, va apărea și Joe Pesci, un alt actor care s-a făcut remarcat în filme care prezintă membrii lumii interlope.

Conform BGR, noul film va fi inspirat din cartea ”I Heard You Paint Houses: The Biggest Mob Hit in History”, scrisă de Charles Brandt. Din câte se pare, ”Am auzit că vopsești case” sunt primele cuvinte pe care Jimmy Hoffa i le-ar fi zis lui Frank Sheeran, omul pe ale cărui confesiuni se bazează cartea. Înainte de publicarea acesteia, Sheeran a recunoscut față de autor că el ar fi asasinat peste 25 de persoane, printre care se numără și Hoffa.

Din câte se pare, Scorsese și de Niro își doreau de foarte mult timp să realizeze acest film. Robert de Niro îl va juca pe Sheeran, filmările urmând a începe anul viitor. Desigur, pentru a ne aminti de rezultatele pe care le poate produce o colaborarea între de Niro, Scorsese și Pesci, am inclus mai jos o scenă istorică din ”Goodfellas”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI