09 aug. 2017 | 19:00

Noua vedetă Netflix e un bătrân cu barbă devenit legendă în entertainment

Filme & seriale online
Noua vedetă Netflix e un bătrân cu barbă devenit legendă în entertainment

Amatorii de Late Night Shows au fost foarte dezamăgiți de plecarea lui David Letterman de la TV, dar vedeta se pare că va reveni pe Netflix.

Au trecut deja câțiva ani de când David Letterman și-a încheiat cariera de gazdă la unul dintre cele mai longevive show-uri de la TV din Statele Unite. The Late Show a fost atât de popular, încât s-a numărat printre puținele show-uri de seară care erau francizate și disponibile cu subtitrare sau dublate în diferite colțuri ale mapamondului. Veteranul din spatele popularului show se pare că nu vrea să rămână pensionat prea mult și tocmai a anunțat că va reveni, dar pe Netflix.

După 33 de ani în care s-a aflat la cârma The Late Show pe CBS și a găzduit 6.028 de episoade, David Letterman a anunțat că-și încheie cariera la postul american în 2015. Nu au trecut doi ani de pauză, iar Letterman a încheiat un contract exclusiv cu Netflix pentru un show original. Ca referință, noul talk show cu vedeta în vârstă de 70 de ani va fi al doilea pe platforma de streaming după Chelsea, găzduit de Chelsea Handler.

Având cea mai mai lungă experiență în găzduirea de show-uri de seară, cei de la Netflix s-ar putea să fi plătit o sumă destul de generoasă pentru contractul cu David Letterman, dar nu va fi probabil dezvăluită niciodată.

Mai important este însă că serialul care va avea premiera în 2018 va fi format în primă fază din șase episoade. Ca format, în fiecare episod va exista un singur invitat și s-ar putea ca întregul episod să graviteze în jurul interviului respectiv. Vor exista și deplasări în afara studioului de filmare pentru explorarea unor subiecte diverse, dar prea multe detalii nu se cunosc momentan. Nu se știe nici numele show-ului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele