Cum îl urmărești pe Moș Crăciun ca să știi când ajunge

Cum îl urmărești pe Moș Crăciun ca să știi când ajunge

A devenit cumva o tradiție ca Moș Crăciun să fie urmărit de Google. Se întâmplă și anul acesta. Cât stai cu ochii pe el, îți poți umple timpul cu jocuri. 

În anii ’90, Moș Crăciun era „urmărit” la TV și câte o prezentatoare de știri spunea poporului pe unde este. Acum nu mai e cazul, televizorul e depășit și Moș Crăciun e urmărit online. Dacă Google tot știe atâtea despre noi, se ia în serios și-l urmărește și pe Moș Crăciun. Desigur c-o face pe Google Maps.

Santa Tracker e activ pe toată durata lunii decembrie. Anul acesta, mai mult ca oricând, s-a dezvoltat frumos platforma. Are jocuri, informații utile și caricaturi ca elfii care îl ajută pe Moș Crăciun. Totul este în cheia designului cu care ești deja obișnuit de la Google.

În fiecare an, cei de la Google creează o pagină dedicată pentru a te ajuta să-l urmărești pe Moş Crăciun. Aceasta este cea mai bună soluţie pentru a vedea exact unde se află înainte de Crăciun când va livra cadouri copiilor de pe întregul mapamond. La ora publicării acestui articol, Moș Crăciun era în Africa și livra deasupra regiunii vestice a continentului.

Pe urmele lui Moş Crăciun sau Santa Tracker poate fi accesat la adresa santatracker.google.com. Include mai multe animaţii şi clipuri menite, printre altele, să te introducă în spiritul sărbătorilor. Sunt active și jocuri online, unul dintre ele transformându-te în frizerul lui Moș Crăciun. Sigur, poți să-i distrugi barba cu totul.

Pagina merită vizitată și doar pentru localizare și informațiile conexe. De exemplu, poți afla câți kilometri mai are până la tine sau câteva cadouri a livrat. Când scriu aceste rânduri, mai are 3.000 de kilometri până la noi și a livrat aproape patru miliarde de daruri.

Sigur, e totul o glumă. Asta nu înseamnă că trebuie să mai crezi în Moș Crăciun, dar dacă ai un copil pentru care încă vrei să mai ții mitul în picioare, pune-i o tabletă sau un telefon în mână cu situația cadourilor și măcar câteva ore se va bucura.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: