Microsoft ar putea dezvălui Project Scorpio foarte curând

Microsoft ar putea dezvălui Project Scorpio foarte curând

Deși până la E3 mai este destul timp, Microsoft pare să nu mai aibă răbdare pentru a dezvălui Project Scorpio.

Noua consolă de jocuri video, o variantă mult mai puternică a lui Xbox One, ar urma să fie dezvăluită în următoarele săptămâni, iar noi detalii tehnice despre consolă vor fi publicate joi, 6 aprilie. Astfel, am putea afla foarte curând la ce se referă compania când vorbește despre cea mai puternică consolă.

Evenimentul de prezentare ar avea loc înainte de E3, iar Microsoft ar folosi această oportunitate pentru a arăta capacitățile consolei, în special posibilitatea acesteia de a rula jocuri la rezoluție 4K.

O persoană din industrie, cunoscută ca shinobi602, a adus în centrul atenției zvonul cu privire la anunțul pe care Microsoft urmează să îl facă, afirmând că specificațiile consolei sunt impresionante. Același personaj este cel care a vorbit despre existența unui joc care s-a dovedit a fi Horizon: Zero Dawn.

Există și alte vești bune pentru cei care așteaptă Project Scorpio. Consola ar urma să fie anunțată în paralel cu Forza Motorsport 7, jocul fiind ideal pentru a prezenta capacitățile noului dispozitiv. De asemenea, alte jocuri disponibile la lansarea consolei fiind State of Decay 2 și Crackdown 3, scrie slashgear.com.

De asemenea, alte jocuri care vor oferi suport pentru rezoluții 4K ar urma să fie Red Dead Redemption 2, Star Wars: Battlefront 2, FIFA, Madden și un nou Call of Duty.

Consola Project Scorpio a fost dezvăluită pentru prima dată la E3 2016, iar până acum știm că ar urma să aibă un procesor octa-core, cu 6 TFLOPS capacitate de procesare, fiind capabilă de rezoluții 4K.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: