Mărturia unui bărbat atestă că extratereștrii de la Roswell sunt reali [VIDEO]

Mărturia unui bărbat atestă că extratereștrii de la Roswell sunt reali [VIDEO]

Dacă ai imaginea mentală a extratereștrilor sub forma „omuleților mici și verzi”, cel mai probabil știi de ei din cauza a ceea ce a rămas din istorie cunoscut sub numele de „incidentul Roswell”.

Acum aproape șapte decenii au luat naștere numeroase teorii ale conspirației care aveau în prim plan ideea existenței extratereștrilor și a americanilor care mușamalizează descoperirea lor. Însă o mărturie care a fost făcută publică atestă că extratereștrii de la Roswell sunt reali și ne oferă detalii noi cu privire la înfățișarea lor, spunând că au înfățișarea celor pe care îi vedem la televizor.

Cazul a fost dezbătut ani de zile de experți, care au fost năuciți de posibilitatea acestei întâmplări. Pe scurt, cele mai cunoscute teorii susțin că „omuleții verzi”, descoperiți la Roswell de armata Statelor Unite ale Americii, în 1947, când s-a prăbușit un OZN, sunt ținuți captivi de americani. Armata americană a susținut atunci că ceea ce s-a întâmplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine care aparținea unui program secret numit Mogul. Mai multe detalii despre incident puteți afla aici.

Cazul a atras atenția lumii întregi prin ineditul său. Abia acum, după 70 de ani de la incident ni se aduce la cunoștință mărturia unui bărbat, pe nume Charles Fogus, șerif adjunct, care a fost martor la scena prăbușirii obiectului neidentificat. Acesta descrie în detaliu numeroase caracteristici ale creaturilor, dar și ale navei spațiale,iar interviul a fost transcris de mirror.co.uk.

Fogus susține că nava spațială avea diametrul de 30 de metri și că numeroasele creaturi moarte din interiorul ei au fost îndepărtate de soldații americani de la scena incidentului. Aceste creaturi nu erau obișnuite, ci semănau cu extratereștrii pe care îi vedem astăzi în filme- corpurile aveau o înălțime de aproximativ 1,5 metri, picioarele se asemănau cu cele umane, iar pielea avea o nuanță maronie, ca și cum aceștia ar fi stat la soare un timp îndelungat. În plus, capetele creaturilor erau acoperite, iar trăsăturile lor nu au fost identificate pe deplin, dar ceea ce a ieșit în evidență erau ochii lor mari, asemenea celor ale extratereștrilor din filme.

Videoclipul de mai jos, care ar fi surprins misiunea de mușamalizare și capturarea extratereștrilor, ar părea să ateste vorbele șerifului Fogus. Din păcate, nu multe pot fi înțelese de pe urma sa, semn că poate fi o simplă făcătură menită să stârnească și mai mult reacții din partea locuitorilor și a pasionaților de viața extraterestră.

Incidentul nu o să fie curând uitat de locuitorii din regiune, care au dat naștere la tot felul de semnificații pentru Roswell. Anual, un festival se desfăşoară între 3 şi 7 iulie, iar invitaţii susţin prelegeri despre „adevărurile ascunse de NASA„. Publicul este atras de parada de costume, concertele live, vizionarea de filme şi celebrul muzeu OZN din localitate.

Citește și:
Etichete: