Logitech a lansat un mousepad care îți încarcă wireless mouse-ul în timp ce te joci

Logitech a lansat un mousepad care îți încarcă wireless mouse-ul în timp ce te joci

Logitech a anunțat că lansează două noi periferice de gaming, moușii G703 și G903, însă asta nu e cea mai mare noutate de azi, din partea companiei franceze. Cei de acolo au lansat și un mousepad de gaming care servește ca suport de încărcare wireless pentru moușii mai sus menționați. El se va numi Powerplay și va putea încărca perifericele prin intermediul unui mic dispozitiv care se atașează pe ele.

Mousepad-ul va costa aproximativ 90 de euro și va dispune de o tehnologie patentată chiar de Logitech care va încărca moușii prin rezonanță electromagnetică. Micul gadget atașabil prin care cele două noi periferice de gaming se vor putea încărca va purta numele de Powercore. El se va atașa într-un mod foarte simplu pe spatele lor. Cei de la Logitech susțin că au dezvoltat această nouă tehnologie în ultimii patru ani și că mouse-ul se va putea încărca într-un mod continuu chiar în timpul folosirii acestuia.

logitech mousepad

Logitech Powerplay va veni în două variante de culoare, una deschisă și alta mai închisă. Nu se știu încă detalii despre compatibilitatea cu produsele Apple, însă, cel mai probabil, în primă fază nu se va pune problema de așa ceva. Mousepad-ul va fi conectat la rândul său la PC printr-un cablu care va avea rolul de a asigura energia necesară impulsurilor electromagnetice care vor intra în el. În caz că nu ai nevoie de încărcare wireless continuă, poți deconecta firul respectiv și Powerplay se transformă într-un mousepad tradițional, notează The Verge.

Pe lângă Powerplay, cei de la Logitech au scos pe piață doi mouși de gaming, G703 și G903 care vor fi totodată și singurii compatibili cu încărcarea wireless de pe noul mousepad. Ei vor veni în completarea modelelor G403 și G900 iar diferențele față de modelele vechi sunt infime. Noii mouși de gaming nu vor fi foarte accesibili ca preț. Modelul G703, care este cel mai slab dintre cele două va costa aproximativ 90 de euro, iar G900 va putea fi achiziționat în schimbul a 130 de euro.

Etichete: