Logitech Brio este prima cameră web 4K cu un câmp larg vizual

Logitech Brio este prima cameră web 4K cu un câmp larg vizual

Cei de la Logitech au lansat o cameră web optimizată pentru cei care vor să genereze clipuri online de o calitate foarte bună.

Într-o perioadă în care toți adolescenții vor să devină youtuberi iar vlogging-ul a devenit o activitate surprinzător de profitabilă la nivel global, Logitech a creat o nou cameră web pentru noua generație de utilizatori. Cei de la Logitech au produs din totdeauna modele foarte capabile pentru video conferință pe Skype, dar BRIO întruchipează un important pas înainte față de orice alt webcam pe care l-ați putut achiziționa în trecut.

Cea mai nouă realizare a inginerilor Logitech, Brio poate fără probleme să imortalizeze conținut la rezoluție 4K. Pe lângă rezoluția remarcabilă a senzorului, acesta poate genera clipuri video în HDR. Pachetul este completat de un set de lentile pentru un câmp larg vizual. Cu 90 de grade, puteți sta destul de aproape de cameră, iar volumul de informații capturat din jurul vostru va fi foarte mare.

În funcție de necesități, Logitech Brio poate filma 4K la o viteză de 30 de cadre pe secundă, clipuri Full HD 1080p la 30 sau 60 de cadre pe secundă. Comparativ, în funcție de lățimea de bandă pe care o aveți la dispoziție, este important de reținut că un clip la rezoluție 1080p necesită 50% din resursele utilizate de crearea aceluiași clip în Ultra HD. Puterea de procesare utilizată și banda de internet ocupată reprezintă doar 25% din 4K pentru un clip 1080p la 30fps.

Dacă vreți să postați sesiuni de vlogging pe YouTube în 4K există un detaliu important pe care trebuie să-l aveți în vedere. Camera filmează 4K în MJPEG sau Motion JPEG. Pentru că vorbim de o serie de 30 de fotografii JPEG pe secundă, s-ar putea să aveți nevoie de o lățime de bandă foarte mare pentru streaming live fluent, aproximativ 500Mbps. Cel mai bine ar fi să vă înregistrați și să postați după aceea clipul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: