Liviu Guță și-a lansat aplicație de telefon cu dedicații la 300 de euro

Liviu Guță și-a lansat aplicație de telefon cu dedicații la 300 de euro

Cunoscutul artist Liviu Guta și-a lansat propria aplicație de iPhone și Android ce facilitează achiziția de dedicații și melodii personalizate.

Una dintre primele aplicații ale unor soliști de manele, ,,Liviu Guță” poate fi descărcată gratuit din AppStore sau din Google PlayStore dacă vă încăntă creațiile artistului. În mare parte, programul este unul destul de simplist și reprezintă mai degrabă o oglindă a paginii sale web, decât o aplicație realizată de la zero pentru mobile. Există însă și câteva diferențe, iar dacă vreți să fiți la curent cu tot ce face Liviu Guță, notificările in-app s-ar putea să faciliteze acest proces.

Odată descărcată aplicația pare să se încarce destul de greu pe anumite dispozitive. În schimb, aveți acces la o serie de secțiuni ce vor fi o încântare pentru fani. Pe lângă o galerie foto și o biografie, puteți vedea toate videoclipurile oficiale ale lui Liviu Guță și, în plus, există o secțiune Live. În aceasta din urmă găsiți clipuri de câteva minute filmate cu telefonul în care artistul se adresează fanilor.

Scopul principal al noii aplicații Liviu Guță este de a facilita rezervarea de evenimente, în cazul în care vă doriți să vină solistul la o nuntă, un botez sau orice alt tip de petrecere. În secțiunea Shop găsiți două opțiuni. Contra sumei de 300 de euro, în 24-48 de ore veți primi o dedicație personalizată interpretată de Guță. ,,Vrei ca numele tău să se audă tip dedicație pe o melodie a artistului Liviu Guță? Este simplu!!! Plătește direct cu cardul.” Pentru 800 de euro, tot din același Shop puteți cumpăra o dedicație VIP ce pare a fi o melodie personalizată pe un subiect trimis de cumpărător.

E interesant de reținut că achzițiile se realizează în mod securizat prin PayPal, nu prin sistemul de achiziții AppStore. Cu alte cuvinte, Apple nu își ia cei 30% din fiecare achiziție realizată in-app, o particularitatea care s-ar putea reflecta în timp în ștergerea aplicației din magazinul virtual.

Citește și: