Primele teste cu LG V30 arată un telefon pe care ți l-ai putea dori

Primele teste cu LG V30 arată un telefon pe care ți l-ai putea dori

Alături de Galaxy Note 8 și iPhone 8, LG V30 pare să fie cel mai așteptat smartphone din următoarea perioadă, iar motivele sunt multiple.

Majoritatea jucătorilor importanți din tech s-au angajat să lanseze două smartphone-uri de top în fiecare an, la o distanță de aproximativ șase luni. În cazul celor de la Samsung, vorbim de un Galaxy S și un Galaxy Note. LG aduce pe piață un nou terminal din seria G și unul din seria V. În 2017, ne-am putut bucura deja de Galaxy S7 și LG G6. Rămâne să avem parte în următoarele luni de LG V30 și Galaxy Note 8. Ambele terminale au fost deja subiectul unui număr semnificativ de zvonuri. Cu cât ne apropiem însă mai mult de lansarea de la finalul lunii august, cu atât înțelegem mai bine la ce să ne așteptăm.

De această dată, vorbim de LG V30. LG G6 a fost lansat cu un Snapdragon 821 într-o perioadă în care majoritatea terminalelor high end au fost construite în jurul noului SoC Snapdragon 835. Acela a fost din start un handicap important de marketing. V30 va remedia această problemă, utilizând cel mai sprinten procesor de pe piață de la Qualcomm. Din cât se pare, cantitatea de memorie RAM va fi de 4GB, sud-coreenii evitând competiția dintre terminalele cu cea mai mare cantitate de RAM. În altă ordine de idei, indiferent de scenariile în care îți folosești smartphone-ul, este evident că mai mult de 4GB pe un telefon pare absurd.

Zilele trecute, un telefon ce pare a fi LG V30 a apărut în câteva benchmark-uri.  Gadgetul cu pricina pare să fie preinstalat cu Android 7.1.2, deși mulți au sperat ca telefoanele care vor ajunge la utilizatori în ultimul trimestru al acestui an să fie preinstalate cu Android 8 Oreo. Cel mai probabil, Oreo va fi livrat ulterior printr-o actualizare. LG V30 va fi lansat oficial pe 31 august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: