LG G6 ar putea fi cel mai bun telefon de la MWC 2017

LG G6 ar putea fi cel mai bun telefon de la MWC 2017

LG tocmai a trimis invitațille la conferința de lansare a noului său smartphone LG G6 care va face valuri în cadrul MWC 2017.

În teorie, când vine vorba de smartphone-uri, începutul de an ar fi trebuit să fie dominat de cei de la Samsung. După eșecul exploziv întâmpinat cu lansarea Galaxy Note 7, compania sud coreeană trebuia să rupă gura târgului cu Galaxy S8. Este în continuare foarte posibil să se întâmple acest lucru, dar s-ar putea să întârzie prea mult.

În cadrul MWC 2017, cel mai important târg de mobile de peste an, importanți producători de smartphone-uri și-au anunțat deja planurile. Lansările impresionante ar trebui să fie la ordinea zilei. Vizavi de vârfuri de gamă, din nefericire pentru Samsung, LG G6 va fi dezvăluit într-o conferință specială ce va avea loc pe 26 februarie la ora 12 în Barcelona. Invitația de mai jos la eveniment a fost expediată către mai multe publicații internaționale.

Cu foarte mici excepții, toate detaliile care se cunosc la această oră despre LG G6 sunt speculații. Știm însă sigur că fața dispozitivului va fi dominată de un ecran generos cu un raport de aspect neobișnuit. În spatele cuvintelor ,,Big Screen… that fits” (Ecran mare… care încape), LG G6 va avea un panou ultra wide cu un raport de 18:9. LG a denumit acest panou Full Vision, o referință probabil la o ramă foarte subțire pe marginea panoului. Rămâne să vedem dacă rama va fi insesizabilă pe 3 dintre cele patru laturi sau doar pe laterale.

În definitiv, va fi interesant de văzut modul în care LG va reuși să creeze un smartphone cu o diagonală a ecranului de 5,7 inci ce poate fi utilizat confortabil cu o singură mână. Până acum, acest lucru a fost imposibil. Rezoluția panoului va fi de 1440 x 2880 pixeli. S-ar putea ca întreaga carcasă să fie rezistentă la apă și praf, deși informația nu a fost confirmată până la această oră.
lg g6 invitatie

 

Citește și: